Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hareketli bir deadline bizi bekliyor
oyuncularımıza talipler var
takımın net ihtiyaçları var
uyku yok bize

Teknik direktörün görevi takımın başarılı olmasını sağlamaktır, takımın iyiliğidir yönetime kalkan olmak, taraftara karşı savunmak değildir.

Yahu abiler parasızlıktan transfer yapılamıyor muhtemelen maaşlar bile zor ödeniyor siz Messi diyorsunuz . Biraz gerçekler lütfen. Takıma 6 no alın yönetim bu vebalin altından kalkamazsınız...

Yapmamalısın işte, yapılacak açıklama değildi o.

Parasına bakmadan istediğimiz oyuncuyu alacağız dememelisin, bunu gideceğin oyuncunun menajeri, takımı da her türlü duyar.

Bir de Fatih hocaya sevgim saygım sonsuz olsa da bu konuda yanlış bir rol model olduğunu düşünüyorum. Fatih hoca ne zaman yönetimle dalaştı da biz bundan kazançlı çıktık? Dünyada hangi teknik direktör yönetimle kavga edip de o takımda işler yolunda gitmiş bugüne kadar. Aksine Okan hocanın belki biraz fazla olsa da Barış olayında olduğu gibi tüm problemlerde camiayı konsolide etme, birlik beraberlik mesajları verme çabasını ben hep çok sağlıklı buluyordum.

Orada bilinçli veya farkında olmadan bilemem ama dediğin gibi çok yanlış bir açıklama yaptı.

Dua edin Magassa veya Keita falan biri alınabilsin, Lemina gittiği an o deplasman derbilerini zor kazanırız.
Adminim sadece derbi olsa iyi anadolu takımına bile üstünlük kuramıyoruz baskı yiyoruz. Karagümrük 1. devre, Samsunspor 2. devre, fener son 10 dakika hepsinde Lemina çıktıktan sonra takım bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt