Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda şuan gerçekten en büyük özveriyle oynayan oyunculardan bir tanesi Sallai; yönetimin bunu hazımsayarak Sallai tarzı oyunculara gitmesi aslında en mantıklısı .
Satma şansın oldukça yüksek ,sürekli verim alabileceğin ,çok düşük maliyet. Formül bu olmalı.Yönetim hala bir türlü anlayamadı.Oulai 40 milyon nedir arkadaş.

Perşembe gelip Cumartesi veya Pazar günü Rize maçında direkt ilk 11'e yazılacak isim lazım.

Bence asıl mevzu oyuncudan ziyade bonservis. Fb veriyor 25 milyon bonservisi bizimkiler Zabi'ye vermiyordur 30 milyon bonservisi sonrada oyuncu gelmiyor diyorlardır yersen. Fb'nin aldığı genç oyuncuyla da potansiyel olarak ciddi fark var o ayrı. Zabi ile ilgili yazın Manu ve Psg'nin transfer etmek isteyeceğine dair haberler çıkmış. Bu haberler gerçekse oyuncu gelmez zaten sezon sonu bu iki kulüpten birine gider.
Bence de bizi net olarak kandiriyorlar, yani yalan konusuyorlar. Koskoca Galatasaray olacaksin, CL'de olacaksin, gruplardan cikacaksin, Osimhenler falan olacak kadronda ama 20 yasindaki velet ben istemiyorum diyecek? Tamam boyle wonderkid tarzi iste elit kulupler tarafindan yakindan takip edilenler belki istemeyebilir ama Ligue 2 oyuncusu bunu demez yani. Trabzon bile gitti aldi , bizimkilerde hep bahane..

Oulai işi olmaz artık bu saatten sonra herkez varsayımlar üzerinden ben demiştim demek için haber sıkıyor

Takımda şuan gerçekten en büyük özveriyle oynayan oyunculardan bir tanesi Sallai; yönetimin bunu hazımsayarak Sallai tarzı oyunculara gitmesi aslında en mantıklısı .
Satma şansın oldukça yüksek ,sürekli verim alabileceğin ,çok düşük maliyet. Formül bu olmalı.Yönetim hala bir türlü anlayamadı.Oulai 40 milyon nedir arkadaş.
Çok söyledik çok... 6 numaraya çok pahalı oyuncu değil bunun gibi asker ve disiplinli oyuncu alacaksın...

Hadi ronaldo bi 10h daha stres yap. Dönemleri kapaniyor gece

dennis + oulai mi oluyor

Bu Dennis defansif açıdan nasıl? Oulai'nin bir eksiği varsa sertlik, fizik ve defans duruyor... Yani Lemina alternatifi tam olamaz gibi... Eğer böyle Oulai'li bir paket yapacaksak diğer oyuncu daha defansif özellikleri tam, bol ikili mücadele ve top kazanan hem tempolu hem geniş alan savunan biri olsa bari... Dennis ne kadar karşılıyor bunları?

Soru işareti şu ki? Bizim yönetim gerçekten Oulai'ye 40 milyon euro verecek mi?????Verebilir mi?Vermeli mi? Hiçbir emarenin ortaya çıkmaması tüm okları bu yöne kaydırıyor gibi.
Oulayi'ye her baktığımızda 40 milyon euroluk gözüyle bakacağız .yönetim bunu dikkate alıyordur inşallah.
Halbuki 40 milyona 4-5 sağlam oyuncu alınabilirdi bugüne kadar.

Çocuğun kariyerinde 30 pro maçı var. 40 milyon delilik olur.

Çok söyledik çok... 6 numaraya çok pahalı oyuncu değil bunun gibi asker ve disiplinli oyuncu alacaksın...
Şöyle düşün Sevgili Kerem ,MAestroya 15 milyon + kutucu istiyorlarmış.MAestro'ya 15 milyon vereceğine 15 tane maestro bulursun. Çıtayı okadar yukarıya çıkardılar ki sağbeke 30 verince geride dönemiyorlar. Bizim için Fransa 2,Danimarka ,macaristan full pazarlar ama gitmek istemiyorlar ki.Ki 15 verip getirdiğin maestro kenarda oturacak.

Göztepe'ye bak üretim makinasına dönüştüler.

Hayır adamlardaki vizyona bak gitme ihtimaline karşı oyuncuyu bile şimdiden ayarlıyorlar.

Onu anadolu klübüyken yapabiliyorlar bizimkiler herşey hazır takımda yapamıyorlar çünkü umursamıyorlar ne klübü ne taraftarı.Orada Galatasaray yöneticisi yazsın ondan prim kassınlar belki siyasi çıkar sağlasınlar amaç budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt