Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Svanberg yerine şu bjk' nin aldığı Asslani' yi alsaydık bari, bu nedir ya. Kandil kandil beddua etmemek için zor duruyorum

Juventus macina yedeklerle cikalim
ZTK maclarina altyapi topcularini surelim

Lige odaklanalim

Lemina Sara
Sane Asprilla Lang
Osimhen

boyle oynayalim derbiler + cetin depler haric

Juventus macina yedeklerle cikalim
ZTK maclarina altyapi topcularini surelim

Lige odaklanalim

Lemina Sara
Sane Asprilla Lang
Osimhen

boyle oynayalim derbiler + cetin depler haric
Bende bu noktadayım zaten ilk maç Lemina yok bu gelecek isimlerle de fark yaratamayız.

Thuram, Locatelli, Mckennie üstünlük kurmamız 0 ihtimal

Gayet haklı bir tepki sen beklentiyi bu noktaya çıkarır isimlerde 28'inden sonra şov var dersen oyuncunun sülalesine kadar kulakları çınlatılır, yönetim almak istiyorsa bile taraftar bu transferi aldırmamalı hatta iptal ettirmeli.

Bu oyuncuyu Ocak 2'sinde getirsen belki plan buydu denir ama Şubat 2'sinde dersen taraftarın aklıyla oynamak oluyor.
Ya Umut ne anlatıyorsun kardeşim sen. Seni bir şirket isteyip 5 katı maaşını verse sirkettekiler sana mı küfür eder seni alana mi? Yapma gözünü seveyim adama vermişler tabi kabul edip gelecek fasulyeye mi oynicak burada bizim ahmaklari protesto edin. Gayet haklı tepki diyor bide akıl tutulması mi yaşıyorsunuz nasıl taraftarsiniz siz? Yöneticileri istifaya çağırin. O formayı oyuncu giydikten sonra desteklemekten başka yapacak bişeyimiz yok böyle daha mı iyi olacak sanıyorsun hey Allahım akıl fikir ver

Daha kötüsü için şansımızı zorlamayalın svanberg gelsin başlasın bi de 5 milyon euro ve altına genç alalım

Şurada arkadaslarin yazdıklarını okuyorum valla yönetimde su arkadaşların kafasında bir tane adam yok. Yazık ya sıradan taraftar kadar kafanız bu işlere basmıyorsa neden orada oturuyorsunuz. defolun gidin kimleri kimleri beğenmedik getirdiğiniz isme bakın

Ya Umut ne anlatıyorsun kardeşim sen. Seni bir şirket isteyip 5 katı maaşını verse sirkettekiler sana mı küfür eder seni alana mi? Yapma gözünü seveyim adama vermişler tabi kabul edip gelecek fasulyeye mi oynicak burada bizim ahmaklari protesto edin. Gayet haklı tepki diyor bide akıl tutulması mi yaşıyorsunuz nasıl taraftarsiniz siz? Yöneticileri istifaya çağırin. O formayı oyuncu giydikten sonra desteklemekten başka yapacak bişeyimiz yok böyle daha mı iyi olacak sanıyorsun hey Allahım akıl fikir ver
Yönetimi protesto ediyoruz halen aynısını yapıyorlar 1-2-3-4-5 kaç defa oldu değişen hiçbir şey olmuyor.

Bir yerde patron işten anlamıyorsa çalışanlara operasyon çekilir alttan altta yenir mobing yapılır.

Yönetimi protesto ediyoruz halen aynısını yapıyorlar 1-2-3-4-5 kaç defa oldu değişen hiçbir şey olmuyor.

Bir yerde patron işten anlamıyorsa çalışanlara operasyon çekilir alttan altta yenir.
Nah çekilir çalışana protesto. Sen herşeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun. Topçular maç satsın bakayım ne yapıyorsun seneye adam kalmaz o zaman bütün yatırımların çöp olur. Tekrardan 13. Olmak mı istiyorsun

Gayet haklı bir tepki sen beklentiyi bu noktaya çıkarır isimlerde 28'inden sonra şov var dersen oyuncunun sülalesine kadar kulakları çınlatılır, yönetim almak istiyorsa bile taraftar bu transferi aldırmamalı hatta iptal ettirmeli.

Bu oyuncuyu Ocak 2'sinde getirsen belki plan buydu denir ama Şubat 2'sinde dersen taraftarın aklıyla oynamak oluyor.
Bunun tepkisi oyuncuya değil o sözleri söyleyenlere yapılmalı. Bu oyuncu zorla kendini aldırmıyor. Biraz mantık.

OB istedigim adamlari getiremediler Svanberg'e mecbur he dedim oyunu oynama
2m 2m'dir
GS'nin kurusunu cope attirma

Jelert'i de istedin Cuesta'yi da simdi de bu herifi istiyon biliyoz.
Okan buruk transfer konusunda hiç ağlamasın. Oyuncudan, aldırdıgi oyuncunun hangi mevkide Max performans vereceğini bile kestiremiuor. Papa gey için 30 milyon harcayıp, onuda mundar edecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt