Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Umut sen sahaya ayak basmayan adamı yuhla git anasına kadar küfür et bu şekilde orgazm olup sonra sahaya adam çıkmayınca boşa aldık bak zaten oynatmıyor diye gelip de yazma ama. Bu şekilde hiç bir bok olmaz bizden. İş bilmezliklerinin sorumlusu topçu değil. iletişimsizliklerinin sorumlusu o adam değil. Gitme stada alma ürün alma kombine bakayım nasıl dinliyorlar seni. Böyle yaptırım olur öyle klavyeden yazmakla yol yürümez
Şahıs a tepkiyi Galatasaray urünleri almayarak , GS maclarina gitmeyerek nasıl yapacagız acaba rtaş. Ürün alan Solo il dursun özbek atkisi almiyor , Solo il gala atkisi alıyor. Yada Dursun özbek'in nur sifatina gidilmiyor stad'a Umut'a öyle olmaz tepki diyorsunda seninki de çok mantıklı değil yani.

Genc oyuncuda da tell gibi adamlara gitmek genc almak degildir zaten

:ayyas:

Okan Buruk: “Yanlış transfer yapmayalım önemli olan. Aceleye getirip gerçekten emin olmadığımız oyuncuları almayalım. Bu sene buna çok dikkat ettik zaten o yüzden 5 tane elit futbolcu transfer ettik."

Şahıs a tepkiyi Galatasaray urünleri almayarak , GS maclarina gitmeyerek nasıl yapacagız acaba rtaş. Ürün alan Solo il dursun özbek atkisi almiyor , Solo il gala atkisi alıyor. Yada Dursun özbek'in nur sifatina gidilmiyor stad'a Umut'a öyle olmaz tepki diyorsunda seninki de çok mantıklı değil yani.
Bunlar cebinden 5 kuruş para koymayan adamlar. Bak seçim yüzünden transfer yapmıyor neden çünkü ekstra kolaylık sağlarsa secilmezsem alamam dediği için. Sen maddi destekte bulunma gelirlerin düşünce bakayım durabiliyorlar mi orada boş stadı görünce nasıl indiriyorlar onu ordan

Yemin ediyorum çok şey değil, 2 tane ne vereceği biraz belli olan genç orta saha istedik. 30-40 verip bir tane oyuncu alsınlar da demedi kimse. Ne yapıyorlar ne ediyorlar milleti delirtmeyi başarıyorlar. Bir ara akıllandı mı diyordum Erden Timur zamanı, ortalarda da gözükmüyordu ama yok abi Dursun Özbek bir daha asla seçilmemeli. Alsın yönetimini de defolsun gitsin.

Bunlar cebinden 5 kuruş para koymayan adamlar. Bak seçim yüzünden transfer yapmıyor neden çünkü ekstra kolaylık sağlarsa secilmezsem alamam dediği için. Sen maddi destekte bulunma gelirlerin düşünce bakayım durabiliyorlar mi orada boş stadı görünce nasıl indiriyorlar onu ordan
Bunun sonucu GS'ye olacak ama biliyorsun değil mi? Taraftar dediğin böyle bir şey değil. Stada gideceksin yönetim istifa diye inleyecek stad. Gerekirse yönetim binasına gideceksin, başkan odasından çıkamayacak vb. Böyle tepki olur. Öbür türlü en büyük zararı kulübün görür.

Inter, Modena’nın 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Yanis Massolin’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bu taraftarı son 5-6 transfer döneminin hepsinde son hafta transfer yapmayın moduna sokmak büyük yetenek yav :)

Adam gibi takviye yapılsa samp Ligi'nde sürpriz dereceler yapabilecekken , yapılan transferler ile ligde şampiyon olabilir miyiz diye düşünüyoruz. Sizin çapınıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt