Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem biz grosskreutz 2 transfer edecektik.. neden taraftara umut verdiniz?? Gercekten bu rezillikten ote..

İlk öncelik 6 no olmalıydı zira leminanın yedeği yok şu anda torreria artık pek iyi değil 6 da bu ismi geçen İsveçli daha 8 no gibi yani yanlış yapılmak üzere bize fizik gücü yüksek mücadeleci leminaya benzer 6 no lazım umarım bu hatalı karar sezonu kaybetmeye mal olmaz

Allahım aklıma mukayyet ol. Adamlar transfer yapamıyor şaka gibi

lan 10 milyonun nesini indirim istiyorusn hala dogru haberse sayet

30-40 vermeyeceksen, ara transferde rakkamlar gerçekse 14-15 e Onyedika kaymaklı ekmek kadayıfıydı.

Nagayı almak ne kadar zor olabilir ya kimler yönetiyor bizi arkadas

Geçen sezonki oyun gücümüz yok. Bu sezon zaten şimdiden geçen sezonun toplamı kadar puan bıraktık.

Zaten oynama sırasına bakılırsa çok daha zor bu fikstür geçen sezondan.

En basitinden Göztepe deplasmanına zaten şampiyon gitmiştik.

Şu fikstür tam tersi olsa şampiyonuz derdim, fb de çok iyi oynadığından değil ama biz harici deplasmanı kalmadı adamların, belki Ts.
iç sahadaki maçlar garanti mi oluyor onu anlamadım

deplasman-iç saha olayı çok abartılıyor, takımın oynarsa kazanırsın tek kulvara dönünce başlayacak zor maçlar bu bizim için +

ayrıca samsunu kaç yıldır yeniyoruz deplasmanda, keza trabzonu da

3 puan öndeyiz, şampiyonluğun en büyük favorisiyiz fakat şunu unutmamak lazım çok zor bir fikstürümüz var yönetim bunun için çabaladı mı tabi ki hayır seçimi kazansalar ne olur kazanmasalar ne olur.

yok mu rus liginde bir kesici barrios misali

Sami Yen Haber'in Okan Hoca'ya yakın bir hesap olduğunu düşünüyorum. Bu İsveçli çocuğu bilerek servis etti. Belli ki Hoca istemiyor bu çocuğu. Taraftarın da tepki göstereceğini bildiği için böyle bir taktik yapmış olabilir. Bence bu çocuk gelmeyecek tepkilerden dolayı..

Petkovic de 9'un hakkını veriyor

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt