Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaga yanına bir de tecrübeli adam alsam bu sefer orası şişiyor. 1 tane alıp tam almak lazımdı.
2-3 milyon kiralama 15-25 arası opsiyon ile bir alternatif bulunamadıysa eğer diyecek bir şey yok. Bu tip transferleri rahmetli Mustafa Cengiz yapardı. Her harcanılan para boşa gidecek diye bir şey yok.
6'ya Nhaga mı 20'ye Magassa mı soru bu olmalı ve cevabı Magassa olmalı ki sayın Özbek bu kararı hep doğru vermiş bir isim.

18 yaşında adamın gelipte bizi hedef maçlarda taşıması beklenemez. Soru şu biz oraya adam mı hazırlayacağız yoksa gelir gelmez katkı versin mi isteyeceğiz. Buna pozisyon almayı öğretene kadar sezon biter zaten.
İkili mücadele datası yeterli durmakta ama pas arası zayıf tamamen eğitimli tahminde bulunarak söylüyorum ki biraz bodoslama oynayan bir arkadaşa benziyor zaten profil az çok belli ediyor.
Yine Lemian-Toreira oynayacak bu arkadaş ancak son 10-15 dakika girer.
2 transfer lazımdı aslında. 1 tanesi hazır 25-26 yaşlarında 1 tanede yatırım 18-19 yasinda. Artik avrupada dünyada transferler bu şekilde dönüyor. 28 yaşında son transferlere 30 milyonlar havada uçuşmuyor

Nhaga yanına bir de tecrübeli adam alsam bu sefer orası şişiyor. 1 tane alıp tam almak lazımdı.
2-3 milyon kiralama 15-25 arası opsiyon ile bir alternatif bulunamadıysa eğer diyecek bir şey yok. Bu tip transferleri rahmetli Mustafa Cengiz yapardı. Her harcanılan para boşa gidecek diye bir şey yok.
6'ya Nhaga mı 20'ye Magassa mı soru bu olmalı ve cevabı Magassa olmalı ki sayın Özbek bu kararı hep doğru vermiş bir isim.

Lemina, Torreira, XX , Nhaga, Sara, Ilkay

6 OS olmali zaten takimda.

Kaan'i falan sayma artik.

Davinson stoper olmasına rağmen, şimdi bile bazen merkezden yardırarak gidiyor rakip yarı sahaya. Pas tercihleri de genelde olumlu. Bence mecbur kalınırsa denenmeli. Eldeki en mantıklı seçenek Davinson bana göre. Aynı şekilde Lemina da yavaş yavaş stoperde Apo'nun yerini almalı diye düşünüyorum. En azından bazı maçlarda.
Sol stoper oynamak sol ayakli veya cift ayakli değilsen azap olur.

Ngaha tarzı transferleri destekliyorum, kesinlikle bu tarz oyuncuları bonservisi 6-7 milyonu geçmeyecek şekilde her yıl denemeliz. Ama bu çocukları ana planda düşünmemek lazım. Her maç 20-30 dk sahaya atacaksın ve yavaş yavaş pişireceksin. Ama çok değil, yarım devre sonra gelişecektir zaten yetenek varsa. Olayi'yi TS aldığında herifin nerdeyse pro maçı yoktu doğru düzgün. TS, Nice filan alır koyar 11'e direkt ama bizde olmuyor o iş. 2 tane pas hatası yapsa çöp denecek adama. Üstüne şampiyonluk baskısı olan kulüpte oynamak apayrı zor.
Bizim Okan 4. yıl bitiyor, herhangi bir gence forma şansı verdi mi? Eyüp Aydın, Gökdeniz, Yusuf kaç maç oynadılar yav. 9 milyon verdirip aldırdığı Jelert'i bile şaka değil 3 maç sonra ben bunu istemiyorum dedi. İnşallah aynı şeyi yapmaz yine. Tek korkum bu.
Yaz transferi için doğru profil,ara transfer için riskli.

Aralarında 1 tane bile 10 no yok.
Yunus oynayacak yine orada ağırlıklı bu durumda 2 mevkiye 6 adam olmuş olacak.
Zaten kaldı 16-17 maç.
Seneye 10+4 olacak yabanci kurali. Sen sadece sezonun geri kalani icin transfer yapmiyorsun ki?. Iyi bir 6 alinsaydi Lemina daha cok stoper rotasyonuna girecekti, plan oyleydi guya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt