Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
Zakaria Lemina yokluğunu hissettirmeyecek azmanlıkta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans ve Birebirlerde bizim ilgilendiğimiz çocuk olaiyi ezmiş ama hücumsal verilerde ise tam tersi
İlk yarısında nazar çıkmış deriz ikinci yarısında kaçırmaz.zakarianın kronikliğini geçtim daha bu sezonda da 11 maç kaçırmış bile
akliouche biladeri mi diyosun?zakaria değildi o diğeri asıl msnyak topçuydu
Kim o beğenmeyenZakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?
O hayvan zaten ya.
@Alper Altun beğenmiyor.Kim o beğenmeyen
Bence degil.Beyler aşırı takip edemedim de, şimdi 1 ortasaha daha alınacak mı Nhaga dışında yoksa ana plan oyuncusu mu? Yani ŞL listesine yazıp Juventusta Lemina yokluğunda oynaması beklenen adam bu mu?
Svanberg'in çekip çevirecek oyuncu olduğunu sana düşündürten nedir? Bundesliga'da küme düşecek takımın son 20 dk oyuncusu herif. Geçmişte iyi topçu olduğu belli ama şimdi çok kötü durumda.Svansberg en azından kendini belli seviyeye kadar gösterip transfer yapmış. Bu eleman tamamen kapalı kutu ve gelir gelmez çekip çevirecek seviyede değil
Bi bok alamazlar su an. Komple kitlendiler yabanci kurali ile.Ula zakariayi fener almasın : (