Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akliouche biladeri mi diyosun?
O yetenekli baya ama bize zekeriya reis gibi topçu lazım şuanda acilinden

Çok iyi alan kaplayan azman orta saha reyiz

yauv zaten o 6 değil
ben o çocupu acayip beğendim
keşke onuda alabilsek yeminle o çocuk bize karşı 10 gibi birşey oynamışdı
gözü kapalı koy osinin arkasına

Zakaria+Bissouma yapsak
Lemina-Bissouma-Zkaraia 2 şer hafta sakatlanabilir sırayla aslında. Eksiklikte hissetmeyiz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1770120340218.webp

Stoper olsa da marcaodan daha gencini ve potansiyelini aldık ortasaha bağlamında bana göre

Nasil daha iyi, oulai yi izledim pek bir numarasini göremedim. Verilerde ngaha defans olarak daha iyi. Videolarda da öyle görünüyor kene gibi yapisiyor rakibe.
Hücumda zaten Oulai çok daha efektif bir oyuncu, defansif olarak da arada çok büyük farklar yok. Karşılaştırma alanındaki % lik farklara bakabilirsin. Ayrıca oyuncuların takımlarında hangi rollerde oynadığı da bu istatistiklere etki ediyor. Nhaga nın ben de videolarını izledim ama özel bir yanını göremedim maalesef. Bize gelirse umarım gelişim gösterir.

Yani hepsini geçtim, piyasa değerlerini içeren sitede oyuncularla ilgilenen klüplere baksaydınız, dünyadaki büyük takımların scoutlarının hangi oyuncuyu takibe aldığını görürdünüz. Nhaga ya ise Trabzon ve bizim dışımızda takip eden olmamış. Portekiz gibi bir ligden her sene o yaşlarda birçok oyuncu büyük takımlara büyük paralara gidiyor. Eğer inanılmaz bir oyuncu potansiyeli görülseydi, biz şu an Trabzon ile mi transfer yarışına girerdik sadece sizce ?

Neyse dediğim gibi benim ilk 11 için bi beklentim yok. Ama aldığı sürelerde kendini gösterip ilerisi için umarım umut verir.

Kiralik arti opsiyon olur mu zakaria

Yarim sezon sakat gecirirse almayiz

apo kadar marjinal bir adam hayatımda görmedim

siyahi ile evlendi
değişik saç modelleri
değişik araba rengi

😂

Benficadan alınacak tek oyuncu prestianni,feghouli gibi playmaker.boyu umrumda bile değil.islevi muthis cocugun.

Bu lanet monacoda sağlam adam yok mu lan kimi aldıysak sezonun yarısını mr da geçiriyor..

Ölümü gördük sıtmaya razıyız, istikrar sorununa rağmen Zakaria gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt