Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kaplan ve Çağatay çelik takip etmek zorunda kaldım.sayfalar sürekli yakup yorumu paylaşıyor

Yani neye gore :D

Suan alinabilecek en iyi oyuncu olabilir zaten alinacak baska adam kalmadi, oyle bakarsam evet. Yoksa yaz donemi tekrar bu soruyu sor hayatta istemem, ya da tek haneli bonservisi falan olmali o riske girebilirsin o zaman.
Oyuncu profili mükemmel bence. Saktlık vs bilemeyeceğim, ama benim Monaco-Gs maçında gördüğüm Zakaria 'vay be' dedirtmişti bana. Bizim ligde öyle orta saha topçusu yok bence. :)

Oyuncu profili mükemmel bence. Saktlık vs bilemeyeceğim, ama benim Monaco-Gs maçında gördüğüm Zakaria 'vay be' dedirtmişti bana. Bizim ligde öyle orta saha topçusu yok bence. :)
Oyunculugu fena degil hani buna da cop denmez elbet, yoksa baska takim tutmak lazim kimseyi begenmiyorsak :D

Yenildiğimiz usg ve monaco maçlarındaki os kurgumuza baktım

İkisinde de lemina yok tor sara ilkayla oynamışız

Bu toreyranın lemina gibi osyı tek başına tutabildiği kaç tane büyük maç var

Yenildiğimiz usg ve monaco maçlarındaki os kurgumuza baktım

İkisinde de lemina yok tor sara ilkayla oynamışız

Bu toreyranın lemina gibi osyı tek başına tutabildiği kaç tane büyük maç var
Yok

Rakibi anca arkadan kovalar

Bi de yere kayıp duser sık sık

RODOP: Galatasaray'ın gündeminde Denis Zakaria bulunmuyor. Galatasaray sakatlıktan başını kaldıramayan bir isim ile görüşme gerçekleştirmedi!!

Zakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.

Nesini beğenmiyonuz?
29 yaşında, sakatlığa yatkın ve maliyeti yüksek. Zaten alamayacaklar bu arada bakın uğraştık haberleri bence. Nhaga'yı bile alabileceklerinden şüpheliyim onda da haberler girildi ama o da son anda olmazsa şaşırmam.

Zakariayi adam akilli kullanirsak Lemina ile beraber var ya…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt