Ali Burak Uz
10 Numara!
Tüzemen: Dennis Zakaria 7 hafta sakat 7 hafta oynar şeklinde Galatasaray'dan mukavele istedi.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu profili mükemmel bence. Saktlık vs bilemeyeceğim, ama benim Monaco-Gs maçında gördüğüm Zakaria 'vay be' dedirtmişti bana. Bizim ligde öyle orta saha topçusu yok bence.Yani neye gore
Suan alinabilecek en iyi oyuncu olabilir zaten alinacak baska adam kalmadi, oyle bakarsam evet. Yoksa yaz donemi tekrar bu soruyu sor hayatta istemem, ya da tek haneli bonservisi falan olmali o riske girebilirsin o zaman.

apo kadar marjinal bir adam hayatımda görmedim
siyahi ile evlendi
değişik saç modelleri
değişik araba rengi
Bence iyi transfer olurdu ama zakaria gelip hemen ihya edebilir abiMadem muzmin sakat oyuncu bakiyoruz niye o zaman Timber alinmadi diyen olur mu 8 numara icin?
Yakup Çınar: "Denis Zakaria sürekli sakatlanan bir oyuncu."
Oyunculugu fena degil hani buna da cop denmez elbet, yoksa baska takim tutmak lazim kimseyi begenmiyorsakOyuncu profili mükemmel bence. Saktlık vs bilemeyeceğim, ama benim Monaco-Gs maçında gördüğüm Zakaria 'vay be' dedirtmişti bana. Bizim ligde öyle orta saha topçusu yok bence.![]()

YokYenildiğimiz usg ve monaco maçlarındaki os kurgumuza baktım
İkisinde de lemina yok tor sara ilkayla oynamışız
Bu toreyranın lemina gibi osyı tek başına tutabildiği kaç tane büyük maç var
29 yaşında, sakatlığa yatkın ve maliyeti yüksek. Zaten alamayacaklar bu arada bakın uğraştık haberleri bence. Nhaga'yı bile alabileceklerinden şüpheliyim onda da haberler girildi ama o da son anda olmazsa şaşırmam.Zakaria hayvan gibi topçu lan. Monaco maçında hayran kalmıştım. Torriera falan herifin rüzgarından devriliyordu.
Nesini beğenmiyonuz?
Ayı singomonacoyla olan münasebetimiz avcıyla ayı arasındaki hikayeye benziyor
He dedem heRODOP: Galatasaray'ın gündeminde Denis Zakaria bulunmuyor. Galatasaray sakatlıktan başını kaldıramayan bir isim ile görüşme gerçekleştirmedi!!