- 22 Ağustos 2010
- 33.138
- 38.040
- 3.033
Kusmukbahçeliler yine üzüldü. Beter olun. zuhahahaha :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensio maliyet 30 milyon, Asprilla 1-2 milyon. Ucuz etin yahnisi bu kadar. Umalım da güzel şeyler yapsın.10 numara Asprillayi aldikta bu adamin skor katkisi cok dusuk eski takimlarinda. Dun Asensio ipten aldi sikecileri. Asprilladanin sut teknigi Asensionun ceyregi kadar var mi emin degilim. Cok yanlis profil ucuz diye oyuncu aliyoruz verecegi katkiya bakmadan.
Vermeeren, Mukau olabilir.Bakalim Zakaria gelmiyorsa Fransa'dan kimin pesinden kosuyorlar.
Ruiz oldugunu sanmam sonucta takimda 6 numara yok Lemina haric. Zaten PSG bu saatten sonra vermez oyuncusunu. Baska biridir kesin.
Afiyet olsun sanada.aaa
ben de popeyes gömdüm şimdi
tender nugget karışık gömdük bişeler
afiyet olsun
Zor günlerde onlar sayesinde tutunuyoruz 4 senedir.Kusmukbahçeliler yine üzüldü. Beter olun. zuhahahaha :d
Allah kabul etsinkandil simidi yedim ben de işte
Allah affetsinNeyse aciktim az KFC'den birseyler alayim bari.
Transfer isini cozsunler artik biktim beklemekten vallah.
İstemem! 6 numara alınamaz o vakit, kontenjan doluyor. Yerli olarak da Ümit Akdağ dışında alınabilecek stoper yok bildiğim.Oha stoper ihtimali de varmis via dede
Sosyal medyaya yem atıp nabız yoklama hamleleri bence... Hep aynı taktik...Monaco dan red yedik demiyorlar da vaz gectik diyorlar
Adamlar büyük ihtimal transfer dönemi bitti baska kapi’ya demistir
Sara 11 başlarZakaria geldiğini düşün. Fb maçı Lemina çıkıyor Zakaria giriyor, Torera çıkıyor Sara giriyor, Barış çıkıyor Lang giriyor, en azından Okanın oyuncu değişklikleriyle takımı mahvetttiğide görmeyiz.
Ben de tost yaptım.kandil simidi yedim ben de işte