Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende olsam El Nesry i eger bir madde yoksa alirim.fb nin en cok gol atan oyuncusuydu ayni zamanda Osimhenin pres futboluna en cok uyan golcu oyuncu tanimina uyuyor.

Videolar yanıltıcı olabilir ama bir oyuncunun kaliteli olup olmadığını az çok anlayabilirsin. Renato ile Oulai alakasız. Oulai, Renato’dan çok daha kaliteli. Bence bariz bir fark var. Bir beklenti oluşturmadı bende. Ama yine de bir görmek lazım.

Madem 6 no alamadik, okan artik rotasyon yapmasini bilmeli

Lemina‘yi idareli kullanmamiz lazim, sakatlanirsa net patlariz

Gidip yarinki kupa macinda oynatirsa mesela agir söverim

Videolar yanıltıcı olabilir ama bir oyuncunun kaliteli olup olmadığını az çok anlayabilirsin. Renato ile Oulai alakasız. Oulai, Renato’dan çok daha kaliteli. Bence bariz bir fark var. Bir beklenti oluşturmadı bende. Ama yine de bir görmek lazım.
Al benden de bir o kadar. Bizim seviye değil gibi. Hayırlı olsun, inşallah yanılırız.

Olm bunla nesri yerine piatek mi alacaklar

Valla nesriyi de ararlar

Adamı kullanamadılar düzgün

Şimdi suçlu ilan ediyorlar

kalecisi 12
stoper 10
ön libero 25
ön libero 7
asensio 10
talisca 10
bi forvet bulsalar 10-20 bandı da ona

şu mevkilere böyle maaş abanan bir rakiple yarışıyoruz ligde mesela. ama hala ve hala arada transfer haberlerimize karşı bu paraları annemizin liginde şampiyon olmak için mi harcıyoruz falan diyenler oluyor.

O değil de bu şikeciler kanteye niye bu kadar taktı la kafayı? O pozisyonda oynayacak ismail genduzi edson varken kante peşinde koşmak ilginç bir kafa
Galiba ilk ismi düşerken çok etki yapıp başka ismi olan gelme ihtimali olmadığı için, üstelik hem Lookmandan rezil olunca ve Kante ile o kadar problem yaşarken takıntı oldu

20 kusur verdikleri ennesrini kanteyle kafa kafaya takaslayip kanteye 50-60 m maas verdiler.

Pas atamama sebebi biraz da takımı. Takımından bağımsız değerlendirmek yersiz oyuncuyu. Lakin hemen katkı verecek biri değil bence çevre kontrolü, pas kalitesi ve pozisyon bilgisini geliştirmesi de şart. Orta sahada Kaan'ın mevcut haline bakarsak onun yerine tercih edilebilir yedekten girmesi için.
Ben son hafta ne kadar videosu varsa izledim. Benim kanaatim yeterince yetenekli olduğu yönünde. Fakat sert bir arkadaş yani kendimi göstereyim derken kart konusunda sıkıntıya düşebilir.

Tabi bilemeyiz bunlar tahmin. Hayırlısı olsun.

Şikeciler talisca ya da asensionun sakatlanması lazım takımı taşıyan o ikisi.
Asensio tek başına taşıyor

Onu kilitle maçı kazan

Bizim td'lerde iş olsa aston maçını seyretse bunların çözerler

O maçta asensio'yu döndürmedi aston işi bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt