GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 362

Batıkan Kanarya ·

Cevap
9,6K
Okunma
427,6K
Sayfa
362/480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem 6 no alamadik, okan artik rotasyon yapmasini bilmeli

Lemina‘yi idareli kullanmamiz lazim, sakatlanirsa net patlariz

Gidip yarinki kupa macinda oynatirsa mesela agir söverim

kalecisi 12
stoper 10
ön libero 25
ön libero 7
asensio 10
talisca 10
bi forvet bulsalar 10-20 bandı da ona

şu mevkilere böyle maaş abanan bir rakiple yarışıyoruz ligde mesela. ama hala ve hala arada transfer haberlerimize karşı bu paraları annemizin liginde şampiyon olmak için mi harcıyoruz falan diyenler oluyor.

O değil de bu şikeciler kanteye niye bu kadar taktı la kafayı? O pozisyonda oynayacak ismail genduzi edson varken kante peşinde koşmak ilginç bir kafa
Galiba ilk ismi düşerken çok etki yapıp başka ismi olan gelme ihtimali olmadığı için, üstelik hem Lookmandan rezil olunca ve Kante ile o kadar problem yaşarken takıntı oldu

Pas atamama sebebi biraz da takımı. Takımından bağımsız değerlendirmek yersiz oyuncuyu. Lakin hemen katkı verecek biri değil bence çevre kontrolü, pas kalitesi ve pozisyon bilgisini geliştirmesi de şart. Orta sahada Kaan'ın mevcut haline bakarsak onun yerine tercih edilebilir yedekten girmesi için.
Ben son hafta ne kadar videosu varsa izledim. Benim kanaatim yeterince yetenekli olduğu yönünde. Fakat sert bir arkadaş yani kendimi göstereyim derken kart konusunda sıkıntıya düşebilir.

Tabi bilemeyiz bunlar tahmin. Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt