Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.155
- 5.673
- 1.983
Bende olsam El Nesry i eger bir madde yoksa alirim.fb nin en cok gol atan oyuncusuydu ayni zamanda Osimhenin pres futboluna en cok uyan golcu oyuncu tanimina uyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi gönderdik ki zayiflatacak?Güçlendik mi zayıfladık mı anlamadım anasını satim
Trabzon da dahil tr liginde biz de fb de teknik ekipler saçmalamazlarsa puan kaybı yaşamaz. Bizim bir sıkıntı olarak Göztepe maçı korkutuyor. Fb de zaten bize gelecek..Abdullah bizim maçlarımız daha zor maalesef. Fikstür avantajı rakipte.
Al benden de bir o kadar. Bizim seviye değil gibi. Hayırlı olsun, inşallah yanılırız.Videolar yanıltıcı olabilir ama bir oyuncunun kaliteli olup olmadığını az çok anlayabilirsin. Renato ile Oulai alakasız. Oulai, Renato’dan çok daha kaliteli. Bence bariz bir fark var. Bir beklenti oluşturmadı bende. Ama yine de bir görmek lazım.
Rotasyon? Kaan’ı istiyorum diyorsun? Dost musun düşman mısın bilelim?Madem 6 no alamadik, okan artik rotasyon yapmasini bilmeli
Lemina‘yi idareli kullanmamiz lazim, sakatlanirsa net patlariz
Gidip yarinki kupa macinda oynatirsa mesela agir söverim
Galiba ilk ismi düşerken çok etki yapıp başka ismi olan gelme ihtimali olmadığı için, üstelik hem Lookmandan rezil olunca ve Kante ile o kadar problem yaşarken takıntı olduO değil de bu şikeciler kanteye niye bu kadar taktı la kafayı? O pozisyonda oynayacak ismail genduzi edson varken kante peşinde koşmak ilginç bir kafa
İnşAllah çok iyi oynarda bizi utandırır.Al benden de bir o kadar. Bizim seviye değil gibi. Hayırlı olsun, inşallah yanılırız.
Ben son hafta ne kadar videosu varsa izledim. Benim kanaatim yeterince yetenekli olduğu yönünde. Fakat sert bir arkadaş yani kendimi göstereyim derken kart konusunda sıkıntıya düşebilir.Pas atamama sebebi biraz da takımı. Takımından bağımsız değerlendirmek yersiz oyuncuyu. Lakin hemen katkı verecek biri değil bence çevre kontrolü, pas kalitesi ve pozisyon bilgisini geliştirmesi de şart. Orta sahada Kaan'ın mevcut haline bakarsak onun yerine tercih edilebilir yedekten girmesi için.
Asensio tek başına taşıyorŞikeciler talisca ya da asensionun sakatlanması lazım takımı taşıyan o ikisi.
İsmi var çünkü geçmişi vs dünya yıldızı gözünde onlar icinO değil de bu şikeciler kanteye niye bu kadar taktı la kafayı? O pozisyonda oynayacak ismail genduzi edson varken kante peşinde koşmak ilginç bir kafa