Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.460
- 77.779
- 4.218
Azizim kim oluyorsa olsun katkı verecek 1 isim olsun ama oluyorsa Ruiz olsun imkan varsa %0.1 bile olsa kovalanmalı ne istiyorsa verilmeli.Bu yönetim altimira yapar gibi Umudum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim kim oluyorsa olsun katkı verecek 1 isim olsun ama oluyorsa Ruiz olsun imkan varsa %0.1 bile olsa kovalanmalı ne istiyorsa verilmeli.Bu yönetim altimira yapar gibi Umudum![]()
Kadroya baktığında karma 11 yapsak halen üstünlüğümüz varDeli gibi para harcıyorlar ama Sane Osimhen e yakın kanat ve forvetleri yok. Beğenmediğimiz Barış ayarında oyuncuları bile yok. Lookman ve iyi bi forvet alsalardı dengeler değişirdi. Bizim yapmamız gereken sadece iyi 6 ve 10 numaraydı sağolsun bunu bile yapmadılar.
Azizim halden anlamıyorsun müşkül durumdayım yalnız ve güzel takımımızı bitiriyorlarSalihim bana da 1 kg gübre ayırır mısın![]()
Yaw aynı anda ben istifa postu atmısım heisgördünüz mü nelerle mücadele ediliyor her sene
dursun özbek ve yönetimine sallamayı kesin
gibi nöbet
Gördüm Salihim don atlet kalmışsınAzizim halden anlamıyorsun müşkül durumdayım yalnız ve güzel takımımızı bitiriyorlar![]()
![]()
#Dursun%C3%96zbek%C4%B0stifa
Orta saha hiç hoşuma gitmiyor özellikle Lemina hariç güven duyamadım.Uğurcan
Sallai/Singo-Davinson-Apo-Jakobs/Eren
Lucas-Lemina-Sara
Sane-Osi-Lang/Barış
Şamp mücadelesi verecek kadro bu. Desteğe devam, Fb'ye mutluluk haram.