Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baska orta saha almicaklar gibi, sezon sonu torreira gider ozaman alirlar birini.

Bbizim forumda bile bu kadar pr yapıldığına göre alındı ve transfee kapandı demektir. Geçmiş olsun isteyenler hayrını görsün daha iyisini isterim ama gelirse desteklerim

Transfer dönemi son gün, forum bomboş, yönetime sövüyoruz da, taraftar hepten bırakmış. 17 yıllık üyeyim ilk defa son gün bu forumun bu kadar sakin sessiz kimsesiz gördüm.

Bu cocuk kendi takımında neden az oynamış

1000041123.webp

Alın getirin şu çocuğu ya 18 yaşındaki ne olacağı belli olmayan geleceğe dönük umut transferlerini transfer yaptık diye sunup suruyorsunuz hala. Aldığınız bir tane net tranfer yok. Adam topçuyum diye bağırıyor işte parası da ğiyasaya göre normal gaywr. Bunu bari kaçırmayın.

yani biletlere bu kadar talebin küfür kıyamet çıkması amacıyla olduğunu düşünmek istiyorum aksi halde takım juve maçını satacak çünkü.Umarım büyük bir tepki ve kaos yaratır maça gidecek taraftarlar

Bizi oyalama ismi imiş belli oldu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani biletlere bu kadar talebin küfür kıyamet çıkması amacıyla olduğunu düşünmek istiyorum aksi halde takım juve maçını satacak çünkü.Umarım büyük bir tepki ve kaos yaratır maça gidecek taraftarlar
Almitra'ya ne dedin? Göremedim. Bugün çok yoğundum da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt