- 18 Eylül 2018
- 14.417
- 11.022
- 1.473
Point otelde tuvalet eğitimi için ekip kuruyormusunuz hocamAkşamki tezahüratı yazıyorum
Dursun Abdullah el ele
ön libero transferi nerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Point otelde tuvalet eğitimi için ekip kuruyormusunuz hocamAkşamki tezahüratı yazıyorum
Dursun Abdullah el ele
ön libero transferi nerede
Şu an izliyorum buyur sen de izle
Yok hocam bireysel sıçıyoruz.Point otelde tuvalet eğitimi için ekip kuruyormusunuz hocam
Kendi öğrensin önceilkaydan beklentim nhagaya pas çalıştırması
30 saat sonra transfer kapancak hala daha iyisini isterim diyorsun yavBbizim forumda bile bu kadar pr yapıldığına göre alındı ve transfee kapandı demektir. Geçmiş olsun isteyenler hayrını görsün daha iyisini isterim ama gelirse desteklerim

1600 dakika sure almis bu sezon, neresi az?
Almitra'ya ne dedin? Göremedim. Bugün çok yoğundum da...yani biletlere bu kadar talebin küfür kıyamet çıkması amacıyla olduğunu düşünmek istiyorum aksi halde takım juve maçını satacak çünkü.Umarım büyük bir tepki ve kaos yaratır maça gidecek taraftarlar
Ligde 22 maçta 7 maç süre almamış, 1 maç da kadro da olmamış. Oynadığı maçlarda da totalde 4 mac 90 dakika süre almış. Az değil de çok mu ?1600 dakika sure almis bu sezon, neresi az?
Bazi maclarda 11 baslamis bazen de yedekte.
1 dakika bile izlemedim ama gelsin dedimAlmitra'ya ne dedin? Göremedim. Bugün çok yoğundum da...