Transfer Nöbeti #7

Abline işindeki habere gereksiz takılmış birçokları. (Gerçekten bir ilgimiz olduysa?) fiyat sorulmuş, 40 cevabı alınmıştır; kira+zorunlu olmayan opsiyonu kabul etmemeleri aykırı bir durum değil ve hikaye orada bitmiştir.

Sanki bizimkiler 30 a kadar çıkmış, adamlar 40 da diretmişler de sonra Monaco' nun 25+bonuslar teklifini kabul etmişler gibi anlaşılmaz o haber. Olayları doğru okuma konusunda genel bir sıkıntı mevcut. Yönetim bu tavrına devam ederse böyle çok haber görürüz daha...

Alıcısı yok şikeciler 35-40 arasına alır
Genede risk abi onlar alır adamların sınırsız parası var tutmazsa kaldırır kenarı itelerler koymaz adamlara bizde singonun hesabı soruluyor üstüne leao eklendiğini düşün herif düşüşte riskli transfer bende istiyorum ama keş para da gönülecek vaziyette değil

Kaan Ayhan hala bu takımda.. :D Bu adamı hala opsiyon sayıyorlar.. o yüzden ortasaha dolu diyorlar. Kendilerini kandırıyorlar, taraftar kanmayınca da hain damgası yiyor.

Ilkay, Sara, Kaan, Nhaga.. bu 4lü toplam kaç kişilik oynar bu sezon acaba. Hepsinden iyi verim bekleniyor sanırım. Geçen sene mi baz alındı? Öyleyse çok daha komik.

Genede risk abi onlar alır adamların sınırsız parası var tutmazsa kaldırır kenarı itelerler koymaz adamlara bizde singonun hesabı soruluyor üstüne leao eklendiğini düşün herif düşüşte riskli transfer bende istiyorum ama keş para da gönülecek vaziyette değil
Piyasa çok yükseldi yönetim böyle düşünürse kimseyi alamaz

Mesela enciso ya 25-30 sıkarım ama leaoya keş 40 sıkmam kiralık opsiyon işlerine geliyorsa

Yetersiz dedigimiz gecen sezon ki kadro güncel den daha güclü olmasi aglatiyor.

Erden abi hariç Galatasaray’da cebinden para koyan adam olmadı ara ara belki Albayrak filan koymuştur o da belli miktar Erden abi dışında kimse yapmadı bugün sponsor bulamıyorken kulüp o günün şartlarında tarihi bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştı. İş yapanı daha doğrusu lise dışında oldu mu kolay lokma yapıp yiyorlar. Liseli olsun taştan olsun onlarda ki strateji. Lisenin 10 tane faydası varsa bir o kadar da zararı var.
Camia o sponsorluk için teşekkür edecekken Divan'da o sponsorluğu küçük gördüler. Yok satılmayan dairelerden veriyormuş falan diye. Bunu yapanlar işte GS'ye en büyük zararı verenler. Kendilerinin hiç bir faydası olmuyor ama faydalı insanların arkasından demedikleri de kalmıyor. Taner Aşkın vb. hatta bu yönetimin içinden de vardır bazı isimlerin bile bilmediğimiz hiç bir işe yaramayan kişiler.

Dunya Kupasi'nda izlediysen istemezsin zaten. Izledin mi?
Taktın sen de DK performansına. Hırvatistan maçı hariç yedekti zaten. Hırvatistan maçında da iyiydi bana kalırsa.

Pedro Neto gibi bir çok isim çok kötü oynadı misal hatta Bruno, Vitinha beklentinin altında kaldı.

Lig için bir şey diyemem onda da forvet olarak oynadı zaten geçen yıl.

'Devre arasında eksiklerimizi tamamlayacağız'

Geçen sezonun ilk yarısında Okan efendinin verdiği demeç..

Devre arasında yapılan takviyelerden Boey gitti, Lang gitti, Aspirilla gitti, kala kala tavşancık Nhaga kaldı..

Transfer sezonunda yapılan transfer ise kiralık Lesley..

Matematiğim beni yanıltmıyorsa takım yine eksik, yine eksik..

Yahu arkadaş!! Bu işte bir yanlışlık var.. Okan efendi de mi, yoksa yönetim de mi bilmiyorum ama 2 ile 2'yi toplamaktan aciz adamlar var..

Dostum neyi ispatlamaya çalışıyorsun 15 dkdır farkında mısın Leao ve milana durmadan trip atıyorsun :asd:
Neyine trip atayım abi dön 4-5 nöbet öncesine en çok isteyenlerden biriyim adamı ama 40 milyon 50 milyon keş para bağlanmaz encisioya reijnderese falan verirsin o parayı ama serbest düşüşte riskli adama verilmez işte tutmazsa herkez Allah kahretsin der sokağa atılacak paramız yok milanın işine geliyor sa kiralık opsiyonlu gayet makul adamın en az da 10-15 bandında maaşı olacak 100 milyonluk iş bu

Geri
Üst Alt