Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    61

Başkanım bağıra bağıra transferim hakkında milat gibi bundan sonra bonservisli oyuncu almaya sıcak bakmıyor diye haber yaptırırsa, ben de paşa paşa ödeyin maaşımı o zaman derim. %100 haklı

Musiala-Karl-Saibari
Aklım almıyor hangisi oynayacak
Musiala salmaları lazım

yalnız adamların leao ve greenwood transferlerinden en azından biri tutacak ve bayağı katkı alacaklar. Biz de o nednele üst düzey 2 orta saha 2 stoper kesin almalıyız ki en azından biri tutsun. takım papaz dolu sürekli düşüşteler ve malesef teknik heyet farkına varamadı herhalde hepsinin keskin düşüşü bu sezona denk gelecek sanırım

lemina,
apo
kaan
ilkay bu sene ciddi düşecek

Ekime kadar 8-9 puan fark yersek daha kapatamayız su ligde artık. Ki Okan Buruk takımları zaten her sene bir aralıkta bir Nisanda düşüyor.
Ayrıca biz gecen sene bu donemlerde starsburg u yenip, lazio ile berabera kalıyorduk. Simdi serie b takımları içimizden geciyor. O iş yükleme falan işi degil, onu da rennes macında goruruz.
Gecen senden daha bitik Torreira, futbolu 2 sene once bırakmıs ilkay ve ileri dogru oynamayı gunay sanan Lesley ile daha iyisi olmaz.
Gecen yılın sampiyon kadrosu hikayesinden Lang yok, sanchez olacak mı belli degil, Lemina daha gobek eritecek.
Allahtan Corum ve Erzurumla baslıyoruz da belki hasarsız eylule varırız.
Haklısınız. Yorumlarınızın hepsine katılıyorum

Bayern musialayı bırakıyorum dediği anda real arda brahim falan kim varsa kapının önüne koyar alır hemen

Ulan bir yabancı sınırıdır gidiyor. Geçen seneden belli değil miydi bu sınır? "Biz TFF'nin kaypaklar tarafından yönetildiğini ve bu sınırın değişeceğini düşündük." diyemiyorsanız bu şikâyeti yapmayacaksınız.
Yav yalan dolan beceremiyorlar bahane uyduruyorlar

Leao’ya araya girmek lazım. Çöp Asensio’nun, çöp Talisca’nın fark yarattığı yerde Leao ligin içinden geçer. Sonra Acun-Osimhen mevzusu gibi kimin yerine oynayacak esprileri bize yapılır.

Geri
Üst Alt