Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Günay'ın gitmesi lazım ama Jankat'ın oynayacağı bir yere kiralanması için Günay kalsın diyorum.

Jankat'ın mutlaka kiralanması lazım. 1 sezon daha iyi oynarsa Uğurcan ile rotasyona sokup kaleyi teslim edebiliriz 2 yıla.

Tabii bunların hepsi bir planlama bizde de öyle bir şey olmadığı için boşuna hayal kuruyoruz.
Jankat kalsın arkadaş. Ben günay a güvenemiyorum... hoş jankat kurtarışlarında iyi olmasına rağmen kendini çok öne atıyor. Bu çok büyük risk. Özgüven iyidir de fazlası zarardır...

Gunay derhal gonderilmeli
selam sana imparator
1785321308245.webp

Zemin bakımınıda herhalde profesyonel firma yerine kiralık amatör tarlayıcıya vermişiz patates eksek en azdından transfer parası çıkardı.

Jankat kalsın arkadaş. Ben günay a güvenemiyorum... hoş jankat kurtarışlarında iyi olmasına rağmen kendini çok öne atıyor. Bu çok büyük risk. Özgürün iyidir de fazlası zarardır...
Kalsa ne olacak? 3-5 maça çıkacak gelişimine balta vuracağız.

O çocuğun oynayıp hata yapıp öğrenip gelişmeye ihtiyacı var.

Uğurcan'a Allah korsun bir şey olmadığı sürece kalede o olacak yani.

5-6 maç TR kupası için çocuğun en iyi döneminde 1 yılını niye çalalım? Gitsin oynasın bir yerde gelişsin.

Günay'da işte 10 maça falan çıkar olduğu kadar artık.

Ha gitsinler daha iyi yedek kaleci alsınlar orası ayrı konu ama adamlar eksik bölgeleri tamamlamıyorlar kaleci nasıl alacaklar?

Kalsa ne olacak? 3-5 maça çıkacak gelişimine balta vuracağız.

O çocuğun oynayıp hata yapıp öğrenip gelişmeye ihtiyacı var.

Uğurcan'a Allah korsun bir şey olmadığı sürece kalede o olacak yani.

5-6 maç TR kupası için çocuğun en iyi döneminde 1 yılını niye çalalım? Gitsin oynasın bir yerde gelişsin.

Günay'da işte 10 maça falan çıkar olduğu kadar artık.

Ha gitsinler daha iyi yedek kaleci alsınlar orası ayrı konu ama adamlar eksik bölgeleri tamamlamıyorlar kaleci nasıl alacaklar?
Kardeşim sakatlık Var Ceza var bu arada oynanacak maçlarda Günay'ın Kalede olması çok büyük bir risk taşıyor ben bu riski pek göze alamıyorum Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene gördük

Geri
Üst Alt