- 4 Ağustos 2009
- 90.800
- 72.031
- 5.188
Gunay derhal gonderilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda olur ama bence ikiside kalmalı kanat bölgesinde çok eksiğiz zatenArmando dan ziyade berat fırsat bulacak gibi
Jankat kalsın arkadaş. Ben günay a güvenemiyorum... hoş jankat kurtarışlarında iyi olmasına rağmen kendini çok öne atıyor. Bu çok büyük risk. Özgüven iyidir de fazlası zarardır...Günay'ın gitmesi lazım ama Jankat'ın oynayacağı bir yere kiralanması için Günay kalsın diyorum.
Jankat'ın mutlaka kiralanması lazım. 1 sezon daha iyi oynarsa Uğurcan ile rotasyona sokup kaleyi teslim edebiliriz 2 yıla.
Tabii bunların hepsi bir planlama bizde de öyle bir şey olmadığı için boşuna hayal kuruyoruz.
Zaten şu anki kadroya bakarsak herkes kalmalı... teansfer olacağını ümit ederek söyledim ben onu...Oda olur ama bence ikiside kalmalı kanat bölgesinde çok eksiğiz zaten
Julian Brandt şuan tek gelebilecek oyuncu.Neyi bekliyorlar anlam veremiyorum.Mertens profilinde ne vereceği az çok belli olan, tutar mı tutmaz mı soru işareti bırakmayacak, tecrübeli bir isim. Örnek Bruno.
Kalsa ne olacak? 3-5 maça çıkacak gelişimine balta vuracağız.Jankat kalsın arkadaş. Ben günay a güvenemiyorum... hoş jankat kurtarışlarında iyi olmasına rağmen kendini çok öne atıyor. Bu çok büyük risk. Özgürün iyidir de fazlası zarardır...
Bakim yapilmadimi çime? Berbat durumda gene!
Eğer 10 numarayı halledip ,üstüne olurda Leao cekersek ,Barisi sağa Leao'yu sola,Saneyide bench mevkiine koyar .Böyle devam ederiz.Nokta.Barışı kesecek zaten
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kavukcu zaten kamptaKampa ne bk yemeye gidiyor? Ara görüntülü konuşma yap 2 saat olsun bitsin... kampa gidiyorsa bizden bir oyuncuya teklif gelmiştir ikna etmeye gidiyordur... bunun dışında birşey düşünemiyorum
Daha oldlar Şeref Aydın’ın “günaydın : )” mesajlarını hatırladı ve duygulandıOld'lar bilir asamoah icin sol koridora gunes vuran foto paylasmislardi da son gun olmamisti is
Uçak kimi taşıyor o haldeKavukcu zaten kampta
Linz'e iniş başladı sanırım. Bakalım ordan bi yere geçecekler mi..Uçak kimi taşıyor o halde
srfydn hey gidi günlerDaha oldlar Şeref Aydın’ın “günaydın : )” mesajlarını hatırladı ve duygulandı
Pilot sıkılmıṣ otur otur bir hava alayım demiṣ olabilirUçak kimi taşıyor o halde
Kutsuz karapinarKutlu Akpınar: "Galatasaray’da hareketlilik ve temaslar olsa da transferin Villareal maçından (8 Ağustos) sonra tamamlanmasını bekliyorum."
Kardeşim sakatlık Var Ceza var bu arada oynanacak maçlarda Günay'ın Kalede olması çok büyük bir risk taşıyor ben bu riski pek göze alamıyorum Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene gördükKalsa ne olacak? 3-5 maça çıkacak gelişimine balta vuracağız.
O çocuğun oynayıp hata yapıp öğrenip gelişmeye ihtiyacı var.
Uğurcan'a Allah korsun bir şey olmadığı sürece kalede o olacak yani.
5-6 maç TR kupası için çocuğun en iyi döneminde 1 yılını niye çalalım? Gitsin oynasın bir yerde gelişsin.
Günay'da işte 10 maça falan çıkar olduğu kadar artık.
Ha gitsinler daha iyi yedek kaleci alsınlar orası ayrı konu ama adamlar eksik bölgeleri tamamlamıyorlar kaleci nasıl alacaklar?
En güzeli galata kulesine yansıyan su kekosundan Bernardo çıkartılmasıydıOld'lar bilir asamoah icin sol koridora gunes vuran foto paylasmislardi da son gun olmamisti is