Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Doğruysa ve bunu kabul etmedilerse milana karıda istiyon mu diye sorulup masadan kalkılmalı
Böyle bir teklifimiz olsa yarın uçak takibine çıkardık. Zaten adamların istediği bonservis 50 milyon ki bence şu an o bile çok fazla. Bu bonservis talebine kimse yanaşmıyor Avrupa'da. Leao konusunda eli güçlü değil Milan'ın. Oyuncu ile dahi şu an için bence anlaşmamız yok. Oyuncu ile anlaşılırsa Milan ile bir şekilde orta yol bulunur biraz nazı çekilip

Leao alacaksak 10 numara oyun kurucu özelliği olmalı yedek santrafor pivot

O kadar sövülecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Enciso hakkında sadece milli maçtan yarım yamalak bilgim var fakat bir konuda haklısın. Eğer orta sahaya top alıp topla çıkan biri gelmezse yine çıkmakta zorlanırız ve uzun toplara devam. Can o konuda iyi değil diyorlar.
Yetenek için demedim, bizim taraftarın huyunu hepimiz biliyoruz, o sabır bizde yok:asd:

dursun efendiye bu sene dur dediler dediğimizde, saçmalamayın diyenler acaba şimdi ne düşünüyor.

dursun bu seneyi satmış, açıklamaların neresinden tutsan elinde kalır

Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.

edit: Enciso' söveriz 2 günde net.
O zaman transfer yapmamak en iyisi, forumda 2 günde buna söveriz diye bakacaksak. Forumda herhangi x bir oyuncuya 2 kötü hatta kötüde değil ekstra yapmadığı performansta sövülüyor zaten. Osimhen'e yapılan yorumları gördü bu gözler.

Geri
Üst Alt