Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Allah peygamber aşkına eldeki yedeklerin oynadığı oyunu gördük. Mümkün değil ki.Senin tüm yedek rotasyonunu yenilemen lazım o dediğin olması için .Asılları oynamadı mı GS GS likten çıkıyor. Olması lazımlar apayrı gönül neler istiyor. Daha bir tane 10 numara alamıyoruz ki.11 oyuncuları ile yedekler arasında mevcudiyette uçurum var ve çoğunun yedeği yok.Olmalı mı olmalı ama şuan yok.Beğenmediğiniz Torreranın Abdülkerimin Barışın yedeği yok.Ve bu nedenle 50 maç oynamak zorundalar ve oynayacaklarda sakatlık bela olmadığı sürece.
Yazdigimi gercekten okudun mu?

Burhan bir iş var dese de ortalık kolpadan da olsa hareketlense

Can uzuna 2 günde sövmeye başlarız ben size diyim. Bize olmuş oyunu yönlendirecek 10 no lazım Can yeteneklidir gelecek vaat eder . Bilmiyorum bana garip geliyor öncelikler varken, başka türlü hareket etmek bilemedim.

edit: Enciso' söveriz 2 günde net.
Aynen katılıyorum birde performans fiyatının altında kaldı mı inanılmaz kötü olur ve uzuuun süreli kontrattan çıkamazsın. Çok riskli çok.Beklenti okadar yükseğe çıkmış vaziyette ki. Gelen hangi oyuncu olursa olsun bu stres ona patlayacak kaçış yok.Altından kalkabilirse no problem.

Doğruysa ve bunu kabul etmedilerse milana karıda istiyon mu diye sorulup masadan kalkılmalı
Böyle bir teklifimiz olsa yarın uçak takibine çıkardık. Zaten adamların istediği bonservis 50 milyon ki bence şu an o bile çok fazla. Bu bonservis talebine kimse yanaşmıyor Avrupa'da. Leao konusunda eli güçlü değil Milan'ın. Oyuncu ile dahi şu an için bence anlaşmamız yok. Oyuncu ile anlaşılırsa Milan ile bir şekilde orta yol bulunur biraz nazı çekilip

Leao alacaksak 10 numara oyun kurucu özelliği olmalı yedek santrafor pivot

O kadar sövülecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Enciso hakkında sadece milli maçtan yarım yamalak bilgim var fakat bir konuda haklısın. Eğer orta sahaya top alıp topla çıkan biri gelmezse yine çıkmakta zorlanırız ve uzun toplara devam. Can o konuda iyi değil diyorlar.
Yetenek için demedim, bizim taraftarın huyunu hepimiz biliyoruz, o sabır bizde yok:asd:

dursun efendiye bu sene dur dediler dediğimizde, saçmalamayın diyenler acaba şimdi ne düşünüyor.

dursun bu seneyi satmış, açıklamaların neresinden tutsan elinde kalır

Geri
Üst Alt