Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yani aklı başında bir oyuncu fenevin kadrosuna baksa bizi tercih eder direkt bütün cennetten kovulanlar orada resmen 😂

Leaoda tek umudum oyuncunun kafadan kırık ve gözünün yukarılarda olması zsten aklı selim bir oyuncu bunları çok tercih etmez 13-14 senedir şampiyonluk yok cl yok ve gidip gidemeyecekleri belli değil bizim tarafta ise oyuncular mutlu bunu nereye baksa anlar parasal sorunu olmaz el üstünde tutulur cl var lig şampiyonluğu var mantıken düşününce şansımız yüksek ama bi anda ümit falan yazınca kıllandım çalım algısı yapıyor olabilirler diye bizim tarafta tolgahan mesela çok fazla bilinen bir isim değil oyalama taktiği desen tolgahan üstünden yapmazlardı bunuda
Ben calim olayini genel kitlenin gordugu gibi gormuyorum. Calim diyorsan cebinden 5+ daha para cikiyor gibi bir sey bence.

Ben hala ortasahadayim leao vs. den once. Orada "tamam boyle yapiyoruz" un uzerine leao dusunebilir olmasi lazim transferle ilgili olanlarin

Adam yazmis "okan hocaya bile soylemedikleri" . Takimi yoneten hocanin haberi olmayacak transfer sureclerinden oyle mi? Komik yav.

Ben calim olayini genel kitlenin gordugu gibi gormuyorum. Calim diyorsan cebinden 5+ daha para cikiyor gibi bir sey bence.

Ben hala ortasahadayim leao vs. den once. Orada "tamam boyle yapiyoruz" un uzerine leao dusunebilir olmasi lazim transferle ilgili olanlarin

Adam yazmis "okan hocaya bile soylemedikleri" . Takimi yoneten hocanin haberi olmayacak transfer sureclerinden oyle mi? Komik yav.
O haberi olmama durumu imkansız bu arada tek birşey var aklıma takılan dün kavukçunun uçağı linze gitmişti kampa orada hocayla son bir toplantı yapılmış olabilir transferler için çünkü haberler ondan sonra akmaya başladı

Leao'yu bence Fenerbahce alacak , adamlarda yoneticiler filan Milana gitti gorusmeye
Biz menejer gondermisiz herhalde yada ilgi maili atmisiz

Düşünce bu olabilir mi acaba hocanın kafasındaki

Uğurcan
Sallai Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Reijnders
Barış Can Leao
Osimhen

Muhtemelen böyle bişey var kafalarında Leao olmassa neres veya Langa giderler gibi

Uğurcan
Sallai (satılmazsa yine bu adam oynucak biliyoruz)
Sanches (30-35 e satılır, gitmek istiyor vibe'ı da alıyorum ben açıkçası)
Lucumi
Jakops
Torreira
Reijnders
Barış
Can Uzun
Leao
Osimhen

Jankat
Singo (Satılırsa 256. sağ bekimizi alırız)
Apokerim
Adil Demirbağ
Eren
Sara (Sattık)
Ugocukhwu
Lemina
Nhaga
Sane
Vlahovic veya U23

Leao transferini isteme sebeplerim:

Barış'ın olmadığı durumda, sol açıkta Eren oynuyor. Bu takıma bir sol açık şart.
Kendisi özellikle ligde gol+asist tabelası muhtemel yüksek olacak biri. Tabi futbol bu, aksi de olabilir ama aksi olursa büyük sürpriz olur.
Kendisi aynı Barış gibi, hem kanat, hem de kadroda aynı anda aşırı eksilme olursa santrafor da oynayabilecek biri.
Biz almazsak Fb'ye gidecek gibi duruyor. Fb Kerem'i kesip, bunu koyarsa o bölgede çok net güçlenmiş olur.
Bir de bu çapta bir oyuncuyu Gs isterse alır durumu devam etmeli. Fb sadece bir majör transfer yaptı ve aldıkları adam kriminal tarafı sebebiyle Avrupa'nın yüzüne bile bakmadığı bir adamdı anca.

İstememe sebeplerim:

Oyuncunun saçma sapan bir maliyeti var.
Oyuncu ile ilgili son sezonda sakatlanma sıklığı artışı gözlemleniyor.
Oyuncu Fb'ye giderse, hem Fb'in yabancı denklemi iyice çıkmaza girecek, hem de ellerindeki milli takım seviyesi eli ayağı düzgün bir yerli oyuncu yedeğe düşecek ve muhtemelen sorun çıkaracaktır. Bu sebeple oyuncuyu Fb alsa daha mı lehte acaba?

Sonuç:

Ben bu transfere tam ortadayım. Gelirse sevinirim, gelmezse de üzülmem gibi.

Bu arada herkes febenin kadrosunu konuşuyor güçlendikleri yok bence enkazı daha da büyütüyorlar. Bireysel kadro kalitesi olarak halen farkla öndeyiz bence

Abdulkerim oynadığı sürece her şey boş

gsc'de aklıselim bir cimbomlu mu
#tuhaf

images

Geri
Üst Alt