Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.225
- 14.011
- 1.498
Yani aklı başında bir oyuncu fenevin kadrosuna baksa bizi tercih eder direkt bütün cennetten kovulanlar orada resmen 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane satıldı herhalde
Leao ''Zaha'' cikar mi sence?Ugurcan 78 kurtaris ile tamamlamis olabilir.
Ilkay poz icin ayakta duramamis gibi
(Goygoy tabi bu elestiri degil)

Sane transferi gözümde canlandı
Ben calim olayini genel kitlenin gordugu gibi gormuyorum. Calim diyorsan cebinden 5+ daha para cikiyor gibi bir sey bence.Leaoda tek umudum oyuncunun kafadan kırık ve gözünün yukarılarda olması zsten aklı selim bir oyuncu bunları çok tercih etmez 13-14 senedir şampiyonluk yok cl yok ve gidip gidemeyecekleri belli değil bizim tarafta ise oyuncular mutlu bunu nereye baksa anlar parasal sorunu olmaz el üstünde tutulur cl var lig şampiyonluğu var mantıken düşününce şansımız yüksek ama bi anda ümit falan yazınca kıllandım çalım algısı yapıyor olabilirler diye bizim tarafta tolgahan mesela çok fazla bilinen bir isim değil oyalama taktiği desen tolgahan üstünden yapmazlardı bunuda
O haberi olmama durumu imkansız bu arada tek birşey var aklıma takılan dün kavukçunun uçağı linze gitmişti kampa orada hocayla son bir toplantı yapılmış olabilir transferler için çünkü haberler ondan sonra akmaya başladıBen calim olayini genel kitlenin gordugu gibi gormuyorum. Calim diyorsan cebinden 5+ daha para cikiyor gibi bir sey bence.
Ben hala ortasahadayim leao vs. den once. Orada "tamam boyle yapiyoruz" un uzerine leao dusunebilir olmasi lazim transferle ilgili olanlarin
Adam yazmis "okan hocaya bile soylemedikleri" . Takimi yoneten hocanin haberi olmayacak transfer sureclerinden oyle mi? Komik yav.
Transfer bizim elimizden geçiyor.Derin GSC Whatsapp grubu mu?![]()
Şu enciso veya can güzel olur ama Reijnders te ihtiyaç bence orta saha merkezde yetersiz ugucukvu çok aradığımız profil gibi gözükmediTakıma hâlâ bir beyin, İQ'su yüksek merkezde oynayan oyuncu gelmediği sürece Leao falan traş
Bu takıma prime Messi mi alırsın prime Ronaldo muTakıma hâlâ bir beyin, İQ'su yüksek merkezde oynayan oyuncu gelmediği sürece Leao falan traş
Bjk’ye gidiyorLan biz vin dijk alıyorduk bi ara ne oldu o ?
Abdulkerim oynadığı sürece her şey boş