Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Birkaç haberle gazladılar taraftarı Rennes maçında tribünleri sakinleştirdiler. Sonra 3-4 gün sessizlik olur, Villereal maçı da Rams Park'taysa onun öncesi bir tur daha gazlanır taraftar... Ondan sonra zaten Eylül'e kadar kafa rahat takılırlar. Nasılsa ilk lig maçında tepki olmaz...

Reijnders ile 4 3 3'ü ben de düşündüm ama hem Sara ile hem de Ruiz ile düşündüm ( ayrı ayrı ) Tek sorun Uçho umduğumuz özellikte değil gibi

Anladığım kadarıyla reinjders tam bizlik futbolcu.Alınırsa çok iyi olur.Leaodan daha fazla isterim reinjdersi.

valla hacı o nefis taktikli sistemli takımların da o oyunları adam akıllı oynayabilmesi için hep en baba topçular gerekli oluyor bildim bileli

ben son derece vasat oyuncularla inanılmaz bi futbol oynayarak ŞL kazanan bi takım hatırlamıyorum, belki sadece 1 kere olmuştur yani mucize işte istisnadır.

neyse ya bana göre -bunu daha önce de söylemiştim- bu işin %60'ı futbolculardır. %40'ı TD'dir. TD yeter ki takım içi uyum sağlatsın, o ekip ruhunu oluştursun, oyuncuları iyi yönetsin, gereksiz korkak dizilişler ve abuk subuk tercihler yapmasın yeterli.
Bodo en önemli örnek sistem takiminda. Baba topcusu yok ama bizim kadar basarili oldular clde

reijnders için hollandalı kerem demirbay yazmış biri
Öyle olsaydı Kerem'in şurada en az +30 maç daha yazardı;

1785418825379.webp

Ayrıca Kerem prime döneminde bayağı bayağı iyi futbolcuydu.

--------------------------------Uğurcan(Jankat)----------------------------------
Sallai(Singo)--Davinson(Arda/Lemina)--Lucumi(A.kerim)--Jakobs(Eren/Kazım)
---------------Lemina(Lesley/Nhaga)--Reijnders(Torreira/İlkay)-----------------
BAY(Yunus)---------------------Musiala(Can)---------------------Leao(Can/BAY)
-------------------------Osimhen(U23/Can/Leao/Ada)---------------------------

Yetişkin Yabancılar: Sallai, Singo, Sanchez, Lucumi, Jakobs, Lemina, Reijnders, Torreira, Leao, Osimhen = 10
U23 Yabancılar: Lesley, Nhaga, Musiala, Santrafor Yedeği = 4

Mis gibi kadro. Madem Leao alacağız, Sane'den kurtulmamız lazım.

Geri
Üst Alt