Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen hatalı o. Kendi sitelerinde ve taraftarlar 1.82 demiş ki 1.88 gibi de durmuıyor sahada1.88 yazıyor yav
Kerem Demirbay gayet iyi oyuncu yalnız. Geldiği ilk sezon attığı kritik gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.reijnders için hollandalı kerem demirbay yazmış biri
Bodo en önemli örnek sistem takiminda. Baba topcusu yok ama bizim kadar basarili oldular cldevalla hacı o nefis taktikli sistemli takımların da o oyunları adam akıllı oynayabilmesi için hep en baba topçular gerekli oluyor bildim bileli
ben son derece vasat oyuncularla inanılmaz bi futbol oynayarak ŞL kazanan bi takım hatırlamıyorum, belki sadece 1 kere olmuştur yani mucize işte istisnadır.
neyse ya bana göre -bunu daha önce de söylemiştim- bu işin %60'ı futbolculardır. %40'ı TD'dir. TD yeter ki takım içi uyum sağlatsın, o ekip ruhunu oluştursun, oyuncuları iyi yönetsin, gereksiz korkak dizilişler ve abuk subuk tercihler yapmasın yeterli.
Bana da Lesley 4-3-3'e daha uygun bi profil gibi geldi.Reijnders ile 4 3 3'ü ben de düşündüm ama hem Sara ile hem de Ruiz ile düşündüm ( ayrı ayrı ) Tek sorun Uçho umduğumuz özellikte değil gibi
Yabancı sayılmasa halen bizdeydi muhtemelen zaten.Kerem Demirbay gayet iyi oyuncu yalnız. Geldiği ilk sezon attığı kritik gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.
Zaten Sara da öyle.Bana da 4-3-3'e daha uygun bi profil gibi geldi.
Milleti banlatmaya mı çalışıyorsun? Sen @Recep Buruk’un adamı mısın?Siz bu reijnder sin neyini beğeniyorsunuz. Çektiği şutlar rezalet
Öyle olsaydı Kerem'in şurada en az +30 maç daha yazardı;reijnders için hollandalı kerem demirbay yazmış biri
Sara net sağ iç. Sadece 3-4 maçta oynadı sanırım bizde o bölgede.Zaten Sara da öyle.
ne uğursu şom ağızlı birisin ya pozitif düşün birazAkşam haberler duser dursun leaoyu veto etti, reijnderse pahali dedi, kiralik oyuncu bulmaları talimatını verdi vs.