Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.297
- 23.811
- 2.393
Bunun kaynaklarda patlamış kolpahandir bundan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o maclarda katki vermedi demedim Juventus macinda turu onun sayesinde gectik ama genel olarak baktigimizda Avrupa katkisi benim gozumde zayif.Ligi ayri tutarim tabi.Skor katkisi ozellikle Avrupa da yetersiz diye dusunuyorumavrupada başarılı olamadı mı
juventusu onun sayesinde eledin 2 maçta da adam attırdı
ilk liverpool maçında penaltı aldı maçı kazandın
he tabi sadece salako editleri izleyip kaçırdığı gollere bakacaksak evet kötüydü avrupada
Lookmanatm lookmanı satısa koymus,
Lookman mı leao mu sızce?
skor katkısı düşük ama kattığı çok fazla şey var avrupadaBen o maclarda katki vermedi demedim Juventus macinda turu onun sayesinde gectik ama genel olarak baktigimizda Avrupa katkisi benim gozumde zayif.Ligi ayri tutarim tabi.Skor katkisi ozellikle Avrupa da yetersiz diye dusunuyorum
Yaş bakımından leao ama bizim oyuna lookman daha uygun bence birde lookmanı biz daha kolay çekeriz atl 25-30 arası salar muhtemelen 35 e aldılar galibaatm lookmanı satısa koymus,
Lookman mı leao mu sızce?
Fiziki anlamda varda bagimli kalmaya gerek yok.Para kazandirdigi taktirde 35 ve ustu degerlendirmeyi tercih ederim.skor katkısı düşük ama kattığı çok fazla şey var avrupada
fizik olarak o seviyede çarpışabilen çok az adamımız var
100 tane suttan 1 tanesi gol olan adama frikik kullandirmazlar renkdas.
ben bu oğlanı istiyorum arkadaş önde her yerde oynatırız bunu
Emre kardeşim ne yazık ki aldığı penaltılar, aldırdığı sarı ve kırmızı kartlar vs gol istatistiklerinde gözükmüyor...Fiziki anlamda varda bagimli kalmaya gerek yok.Para kazandirdigi taktirde 35 ve ustu degerlendirmeyi tercih ederim.