Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
avrupada başarılı olamadı mı

juventusu onun sayesinde eledin 2 maçta da adam attırdı

ilk liverpool maçında penaltı aldı maçı kazandın

he tabi sadece salako editleri izleyip kaçırdığı gollere bakacaksak evet kötüydü avrupada
Ben o maclarda katki vermedi demedim Juventus macinda turu onun sayesinde gectik ama genel olarak baktigimizda Avrupa katkisi benim gozumde zayif.Ligi ayri tutarim tabi.Skor katkisi ozellikle Avrupa da yetersiz diye dusunuyorum

Ben o maclarda katki vermedi demedim Juventus macinda turu onun sayesinde gectik ama genel olarak baktigimizda Avrupa katkisi benim gozumde zayif.Ligi ayri tutarim tabi.Skor katkisi ozellikle Avrupa da yetersiz diye dusunuyorum
skor katkısı düşük ama kattığı çok fazla şey var avrupada

fizik olarak o seviyede çarpışabilen çok az adamımız var

ben bu oğlanı istiyorum arkadaş önde her yerde oynatırız bunu

Önceki mesajında yazdığın "tam 4-4-2 kanadı" olduğuna katılmıyorum, hatta alakası yok bence ve 4-4-2'de en iyi 2. forvet oynar, kanat biraz idareten oynar ama ben de istiyorum bu çocuğu sanki ya... Umarım sakatlık mevzusunu iyice atlatmıştır... Sakatlanmadan önceki kısa süren wonderkid dönemlerinde bir performans verirse zaten baya düşeş atmış oluruz... Ancak bu çocuğun bizde asıl oynaması planlanan mevki neyse cidden çok iyi alternatifler olması lazım elde... Hem performansı bir tık belirsiz olacak hem daha önemlisi sağlığı... Ha bir de 90dk'yı çıkarma oranı düşük... Yani oynarken bile dinlendirmesi bol, son 15-20dk oyundan çıkarması bol bir oyuncu olabilir... Zaten öyle kullanmak da mantıklı yeniden sakatlanmasın diye...

Yabancı basını takip edelim bizim muhabirler duyumcular alayı kolpa kimse bir şey bilmiyor.

bence lookman 30 yaşına doğru zaten meyilli oldugu merkeze 2. forvet, forvet arkasi gibi konumlanmaya evrilecek.

leao ise dunyanin en hizli kanatlarindan biri. bizim oyunumuzda hiz da en onemli faktorlerden biri oldugu icin bu ikisi arasinda leao derdim.

bir de bireysel yetenek farki baya var.

1785508503658.webp

Enciso bizim ligde keyfine adam eksiltir. Kanatlara çok iyi alan açar.. geçen sene beceremediğimiz bir şeydi bu bence.
Oynadığı futbolun hakettiği istatistiği yapamadı ama daha.. ve en büyük sıkıntısı bencil bir oyuncu.

Solda da oynar, 10 da oynar. 30m civarına bitiyorsa neden olmasın? Konuşulan çoğu isimden daha garanti yapacağı katkı.

FAKAT.. Can Uzun transferi buna bağlıysa ve Can 40m'e bitiyorsa o olsun. Belki eleştireceksiniz ama Can beklenilen tarzda bir 10 numara değil. Arkasına Reijnders gibi bir 8 numara gelirse yarar ligi o başka. 15gol 10asist beklerim en azından.

Fiziki anlamda varda bagimli kalmaya gerek yok.Para kazandirdigi taktirde 35 ve ustu degerlendirmeyi tercih ederim.
Emre kardeşim ne yazık ki aldığı penaltılar, aldırdığı sarı ve kırmızı kartlar vs gol istatistiklerinde gözükmüyor...

Geri
Üst Alt