Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    100
Niye hep top isimler la al enciso ponomarenko gibi adamlar
Yok bruno fernandes
Yok Cemal musiala

Takım elbise seçemeyen adamdan transfer bekliyoruz.
Boş boş işler aynı mevkide adı geçen adamların bile oyun tarzları farklı jelert alıyorsun sonra 3-5-2 de oynayan frankowski sonra bambaşka profil singo ellerinde fırsat olan imkan olan adamlara bak ya
Ver forumdan birine başkanlık 10 numara kadro kursun ya

İletişim yok en başta, plan ne bilmiyoruz, bilmeyeceğiz, yarın birşey yapacaklar tutarsa plan buydu diyecekler.

Uğurcan transferi yüzünden adamı pohpohladılar sezon boyu, başımıza diktatör kesildi.
İletişim hiç olmadiki bunlarda, en son Erden Timur varken iletişim ve takımın hakkını savunma vardı

Barışdan gelen paranın üzerine üç beş bi şeyler daha ekleyelim 40 milyon kadar falan yani kenan yıldızı getirelim

Olur neden olmasın çok da güzel olur

x720.webp

Niye hep top isimler la al enciso ponomarenko gibi adamlar
Yok bruno fernandes
Yok Cemal musiala

Takım elbise seçemeyen adamdan transfer bekliyoruz.
Boş boş işler aynı mevkide adı geçen adamların bile oyun tarzları farklı jelert alıyorsun sonra 3-5-2 de oynayan frankowski sonra bambaşka profil singo ellerinde fırsat olan imkan olan adamlara bak ya
Ver forumdan birine başkanlık 10 numara kadro kursun ya
Bizimkiler en iyisini istiyorlar:)yersen

İletişim yok en başta, plan ne bilmiyoruz, bilmeyeceğiz, yarın birşey yapacaklar tutarsa plan buydu diyecekler.

Uğurcan transferi yüzünden adamı pohpohladılar sezon boyu, başımıza diktatör kesildi.
Ne transfer ne şampiyonluk nedeni ile bu karakterde biri pohpohlanmamalıydı. Şu 4 yıllık şampiyonluk serisi ve Uğurcan harici tüm transferlerde en az payı olan adamdır. Vatan savunur gibi şu herifi savunanlara ve yalakalarına ifrit olduğum kadar kimseye olmuyorumdur. Rennes maçında hak ettiğini bulacak diye ümit ediyorum. Bulmazsa sezon gider gibi görünüyor. 3 kuruşluk otelci başımıza diktatör kesildi hakikaten. Nefret ettim yahu tiksindim.

barışı satsak bunlar gelen paranın yüzde bilmem kaçı transferde kullanılabiliyor falan diye bir dümen uydurur

Şimdi Rennes maçında tepki gelir bu laleler de saçma sapan birilerini alır suçlu yine taraftar olur panik yaptırdınız diye. Bu kadar kötü yönetilen bi kulüp olamaz abi ya

can encisodan aşağı topçu değil de belli kş o da alınamayacak

Artık transferi falan geçtim
Satılacak hiç kimsenin yerini dolduramazlar.
Şu an takımın omurgasından kimse satılmamalı.

U 23 te yine boş kalacak 10 yabancı ile mücadele etmeye çalışacağız bu sene 23 e kaliteli ekleme yapamayacaklar

Ne oldu hani Enciso'yu hocası bırakmıyordu? Neden olumsuz haberler sadece biz talip olduğumuzda yazılıyor?

Cok aptalca bir durum icerisindeyiz. Ya adam alamayip sacma sapan bir kadro ile lige baslayacagiz ya da cilginlar gibi borca girip capimizdan buyuk islere girip yine borc dongusune girecegiz. Boyle bir donemde kabiliyetsiz bir yonetim ile karsi karsiyayiz.

Bir rivayete gore; Aral transferinde araya girmeyin, Emin transferinde araya girmeyin ve Ahmet Kutucu icin de tek telefon ile halledildigi yonunde bilgiler dolaniyor.

4 yilin ardindan su hale de dustuk ya diyecek bir sey yok.

Geri
Üst Alt