- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.951
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İletişim hiç olmadiki bunlarda, en son Erden Timur varken iletişim ve takımın hakkını savunma vardıİletişim yok en başta, plan ne bilmiyoruz, bilmeyeceğiz, yarın birşey yapacaklar tutarsa plan buydu diyecekler.
Uğurcan transferi yüzünden adamı pohpohladılar sezon boyu, başımıza diktatör kesildi.
Bizimkiler en iyisini istiyorlarNiye hep top isimler la al enciso ponomarenko gibi adamlar
Yok bruno fernandes
Yok Cemal musiala
Takım elbise seçemeyen adamdan transfer bekliyoruz.
Boş boş işler aynı mevkide adı geçen adamların bile oyun tarzları farklı jelert alıyorsun sonra 3-5-2 de oynayan frankowski sonra bambaşka profil singo ellerinde fırsat olan imkan olan adamlara bak ya
Ver forumdan birine başkanlık 10 numara kadro kursun ya
Ne transfer ne şampiyonluk nedeni ile bu karakterde biri pohpohlanmamalıydı. Şu 4 yıllık şampiyonluk serisi ve Uğurcan harici tüm transferlerde en az payı olan adamdır. Vatan savunur gibi şu herifi savunanlara ve yalakalarına ifrit olduğum kadar kimseye olmuyorumdur. Rennes maçında hak ettiğini bulacak diye ümit ediyorum. Bulmazsa sezon gider gibi görünüyor. 3 kuruşluk otelci başımıza diktatör kesildi hakikaten. Nefret ettim yahu tiksindim.İletişim yok en başta, plan ne bilmiyoruz, bilmeyeceğiz, yarın birşey yapacaklar tutarsa plan buydu diyecekler.
Uğurcan transferi yüzünden adamı pohpohladılar sezon boyu, başımıza diktatör kesildi.
herkes 50
Ve yine Mehmet Özbek arka planda durmadan ortaya çıkıyor2015-2016dan sonraki en kötü transfer dönemi
başkan yine aynı