Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    82
Zaten sorun burada transferde doğru yapamıyoruz, sistemde 4-3-3'e dönüp daha iyi hale gelebilecekken hoca sürekli bildiğinde ısrar ediyor, kulübün içi herkes kafasına göre hareket ediyor. 4/4 yaptık diye başkan bu başarıyı Ağustos-Eylül'de buluyor ben bilirim diyor.

Biz yandık zaten.
Futbolu salıp Tour de France, Snooker falan izleyeceğim artık

1785580529336.webp

Futbolu salıp Tour de France, Snooker falan izleyeceğim artık
Neyse en azından bu sene kafa rahat beşiktaş fena durmuyor, trabzon fena değil bizden bir şey olmazsa fenere karşı baş kaldıracak bir rakip olur.

Bizde Dursun'u yollayıp geçiş dönemini tamamlarız tekrardan seriye başlarız.

Psg ile adı geçerken forumda çok istenen biz neden böyle oyuncular ile ilgilenmiyoruz denen Batrakov bir anda çöp ilan edilmiş. Hayırdır oyuncuyu biz mi alıyoruz? Her neyse 1-2 güne kulübü ile anlaşılamadı haberi gelir Batrakov yine iyi oyuncu olur.:asd:
Ne alakası var arkadaşım Psg ne oynuyor sen ne oynuyorsun Psg topa hakim olan bir takım bu genç oyuncu rotasyonda gelişsin diye zaman zaman süre alır Fabian Ruiz Neves yerine dakika verirler

Senin ligin başka oyun planın başka oyuncu profili başka Elano Zaha Nzonzi Belhanda bunlar kötü oyuncu mu değil ama bizim takımın oyunu farkli

Bize A Plus adam lazım batrakov kim bizde kimi kesecek

Btw BAY için 35 milyon pound teklife inanmıyorum. Burhan sallıyor muhtemelen ya da BAY’ın menajeri olacak o Tuncay yalan kolpalarla ortamı ısıtıyor. O WC sonrası 20-25’ten yukarı teklif gelmez ona. Son gün 30’a yakın teklif belki diyorum

Okan hoca bekleri geriden oyun kurarken hücuma çıkartmaya devam ettiği sürece o baskıları sağlam bir pres kırıcı orta sahan olmadığı sürece kazasız atlatmak zor.

Herkes zannediyor ki iyi bir 8 ya da 10 numara gelince Galatasaray’ın oyun kurulumu çözülecek. Çözülemez bro. Sallai dışında geriden top çıkarabilen tecrübeli bir bek profili yok, Yunus dışında merkeze yaklaşıp pas alveri yapabilecek kanat da yok. Siz bu kadroya Dani Olmo’yu koyun, o bile topla buluşamadan maçı bitirir. PSG bugün 1.70’lik Vitinha ve Neves’le oynuyorsa, bunu arkalarında ayağına top yapışan Hakimi ve Nuno Mendes olduğu için yapabiliyor. Biz ise en ufak ön alan baskısında çareyi Osimhen’e, Barış’a uzun vurup ikili mücadele beklemekte buluyoruz.

O yüzden Batrakov'u istemiyorum bana net isim getir. Öyle ne vereceği belirsiz isim getirme git Bruno yaz 21 yaşında Avrupa'da bile olmayan ligin bebesini ne yapayım.
Yav rashica isteyen adamsın bırak şimdi

Hoca skorer 10 numara istiyorum dddi

Herkes zannediyor ki iyi bir 8 ya da 10 numara gelince Galatasaray’ın oyun kurulumu çözülecek. Çözülemez bro. Sallai dışında geriden top çıkarabilen tecrübeli bir bek profili yok, Yunus dışında merkeze yaklaşıp pas alveri yapabilecek kanat da yok. Siz bu kadroya Dani Olmo’yu koyun, o bile topla buluşamadan maçı bitirir. PSG bugün 1.70’lik Vitinha ve Neves’le oynuyorsa, bunu arkalarında ayağına top yapışan Hakimi ve Nuno Mendes olduğu için yapabiliyor. Biz ise en ufak ön alan baskısında çareyi Osimhen’e, Barış’a uzun vurup ikili mücadele beklemekte buluyoruz.
Mariano Dan sonra oraya bir bek bulamadılar
Jacobs zaten sırf atletizm eren oynadığında takım daha efektif oluyor tamamen haklisin

Arda’nın elinde işe yarar adam yok mu satın alma opsiyonlu 5 milyona kiralayalım?

Batrakovla anlaşılmış şu an zaten

Kulübü ile resmi görüşmeler yeni başlamış.

Yalan mi değil mi göreceğiz

Geri
Üst Alt