- 2 Temmuz 2011
- 138.204
- 58.984
- 5.488
Bayan sandim ya hahahhahttps://www.transfermarkt.com.tr/furkan-bera-kaya/profil/spieler/1460834 2-3 seneye adını duyurur fena Bir şey geliyor.
Doğrudur
Bizde daha Ömer Özyurtu göreceğiz peh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayan sandim ya hahahhahttps://www.transfermarkt.com.tr/furkan-bera-kaya/profil/spieler/1460834 2-3 seneye adını duyurur fena Bir şey geliyor.
Adminim yarın taraftar grubuda olayı büyütür mü yoksa yine stadı bastırır mı ne düşünüyorsun bir şey çıkar mı ?Bu yönetim en ağır tepkileri hakediyor hele Eray Yazgan, Metin Öztürk gibi adamların hiçbir katkısı yok.
Yarın akşam nevizade geceleri show varAdminim yarın taraftar grubuda olayı büyütür mü yoksa yine stadı bastırır mı ne düşünüyorsun bir şey çıkar mı ?
Bilmem, hiç merak etmedim açıkçası.Messi kaç kg?
Senin kız normalin üstünde. Yeni nesil hormonlu nesilBenim kız 13 yaşında boy 1.71![]()
Maç önü ve sonu net VIP çıkışında maç anında da batı tribününden sürekli başkanın olduğu bölüme doğru direk tepki koyulmalı her yerden gegenpresse almalıyızKüfür falan yetmez adamlar sallamıyor tekme tokat dövülmeliler
Saçmalama yeter bana. Engelleme taraftarı değilim küfür veya hakaret etmediğin süreceMesajlarımı görmek istemiyorsan engelle geç tatava yapma
Hiçbirşey olmazAdminim yarın taraftar grubuda olayı büyütür mü yoksa yine stadı bastırır mı ne düşünüyorsun bir şey çıkar mı ?
Halukla gokhan dinci dinleye dinleye böyle oldu cocukSaçmalama yeter bana. Engelleme taraftarı değilim küfür veya hakaret etmediğin sürece![]()
Ne demişler Kante için?Aziz Yıldırım kongrede tokatlamis bayağı kişiyi. Ve onlarca itirafa rahmen, bizim yönetim yine tek ses çıkarmayacak. Hele Kante için dediklerini globale yaymak lazım. Bunlara asla elit oyuncu, para için bile gelmesin
Başkana transfer yapma büyüsü yokmu hocamBen ilk defa duyuyorum bi transferde başkanın gönlü olmasi meselesini
Ne duydum ne yaşadım
İmkan desen var hoca desen seviyorsun sorun yaşamıyorsun adamla
Derdin ne
Kimseye küfür ya da hakaret etmem bundan sonra alıntılamazsan sevinirim git başkasıyla muhatap ol konuyu daha fazla alıntılama ki insanları rahatsız etmeSaçmalama yeter bana. Engelleme taraftarı değilim küfür veya hakaret etmediğin sürece![]()
Hocam kongrrede Kante için o paralar verilmez. Torunlarogluna da , aziz sana yetki verdim. Odediginiz paraya satıp parasını getirin diye emri vaki yapmış. Oyuncu resmen asalanmis.Ne demişler Kante için?