Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
Fener kimseden çıktı mı renkdaşlar pek takip etmediğim için bilmiyorum eritebildiler mi stoğu ? bunlar nasıl başaracaklar o kadar adamı elden çıkarmayı çok merak ediyorum.

Fener kimseden çıktı mı renkdaşlar pek takip etmediğim için bilmiyorum eritebildiler mi stoğu ? bunlar nasıl başaracaklar o kadar adamı elden çıkarmayı çok merak ediyorum.
Geçen fenerli bir abimiz ile konuşurken aziz onları fabrikada amele olarak çalıştırır diyordu gitmezlerse 😀

Batrakov’u dursun yönetiyormuş vay be rusların neden haberi yok, bunlarla dalga geçiyor dursun bizi de kandırabileceğini sanıyor
Yav Dursun ne tanısın Batrakov falan. Bunun şürekası aptal aptal haberler yaptırıyor işte.

en iyi ilk 11'in bizde olduğu konusuna katılıyorum. fakat fb ne olursa olsun cl'ye girmemeli. astana'ların, qarabağ'ların, pafos, kairat gibi takımların, hatta başakşehir'in bile bir şekilde en az bir kere katıldığı cl'ye 20 yıldır giremiyorlar. bu fb'yi avrupa futbolu için yok hükmünde kılan, transfer yaparken istisnai durumlar dışında iyi oyuncuların tercih etmesini engelleyen, acınası ve rezil bir durum. bu şekilde devam etmeli.

biz kadromuzu güçlendirerek iki kulvara yetebilmeyi hedeflemeliyiz. fb'in cl'ye katılıp yıpranmasından doğacak açığı değil.
Bizim yönetimden umudu kestiğimden acil çıkış kapısı bu bana göre. Yoksa mevcut kadro bu sezonki hakem katliamlarına karşı direnç koyamayacak görüntüde.

Osimhen’e 50 verelim demiş zar zor ikna edilmiş 75’e, şimdi diyorlar ki para harcayacak. Hiç kimseyi almayacak, son gün menajer kazığı yer otururuz

Leao satılmazsa zorunlu opsiyonsuz bile sıkacağız bence bana öyle geliyor çıkmaza girdiklerinde son gün elde kim kaldıysa ona ederinin 2 3 katını verip almak zorunda kalıyorlar

Moskova diyor ki Batrakov Gs nerden çıktı en ufak haber yok. Haluk diyor ki Dursun Batrakov işini bizzat yürütüyor.

Ben de ayni bakis acisindayim, AVL zaten yeteri kadar yipratici onlar icin, teoride lig asamasindan sonra 1 tur belki 2 tur oyanayabilecekleri icin sure olarak daha bile uzun.
O surecten de AVL den 14 mu 16 mi ne M avro ne aliyorlar toplamda...(Daha fazla oldugunu hatirlamiyorum)
Avrupa ligi çok sıradanlaştı yeni format ile beraber. 5 büyük ligdeki iyi takımların çoğu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor artık. Geçtiğimiz sezon tarihin en uyduruk Avrupa Liglerinden biri oynandı takım kalitesi olarak. Bu sebeple Şampiyonlar Ligi temposuyla arasında çok ciddi bir kalite ve tempo farkı var.

Dursun sen oğuz aydını bana bırakın demiştin en son sal istersen dostum bu işleri
Bence de salsın da Oğuz Aydın’a keriz gibi 7M bayılmamak iyi iş oldu bence.

Sivas, Alanya , Rize , Başakşehir hepsi rakip camia yandaşları. Bunlar senden isterken çay kaşığıyla ödeyip sen bizim büyüğümüzsün çekerler. Sen adam istediğin zaman kendi oyuncun Dubois’i kiradan geri göndermek için milyonlar isterler.

Geri
Üst Alt