Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Bu anket kapanacak: .
Eskiden oyuncular tercih etmiyor diye bahane üretiliyordu artık gelirlerde bölünmüyor zaten cL olmasa bile skriniar, ederson, asensio, greenwood zaten herkesi getirebiliyorlar

Artık katılsalarda bir şey değişmeyecek ekstradan yorulmaları şart biz geçen sene CL de olmasaydık muhtemelen Mart sonu şampiyonluğu kutluyorduk
Fredi biz de istedik adamlar daha çok verdi aldı kim takıyor clyi

Bugün lesley torreira renato gormek isterim ortasahada

Monza macinda çok iyiydi lesley ,ayağı da iyiydi o maç ama defansta pozisyon alip duvar olup direkt 2 suta engel olmasi çok iyiydi

Biz geriden gelen torreira görmeye alıştık o pozisyonlarda

Ilk 20 dkda 4 top çalmıştı o maç.

Batrakov’un cenker işi olduğu 1000 km öteden bile anlaşılıyor

Keline şaplattığımın kan emicisi..dişlerinizi şu kulübün üstünden bir çekmediniz. Size yol açanların Allah belasını versin

Işte görmüyorlar.
Bunlar ucl yapıp yine biz şampiyon olursak daha kötü duruma düşecekler. Hatta UCL yaparlarsa hiç olmazsa futboldaki gerilim biraz biter belki hakemler de rahatlar.
Maç sonunda 1 hafta hakem konuşacaklarina salı veya çarşamba oynayacakları ucl maçını konuşsunlar.
Aziz var gözünüzü seveyim ya, adamın açık açık Avrupa falan hikaye bizim bir şekilde şampiyon olmamız gerekiyor dedi. Daha dün yine aynı şekilde bağıra bağıra tek hedefimiz şampiyonluk dedi. Şampiyonlar ligine gitmeleri bunlara motivasyondan başka bir şey vermez de almaz da. Bir şeyleri başarabildiklerine bir an olsun inanmasınlar. Orada işleri yok bunların. Üstüne bir de bunların oraya gidip de lig aşamasını senin üzerinde tamamladığı senaryoda bize mental olarak olumsuz yansır.

Bu tabii ki benim görüşüm, ben bunların CL'ye katılmalarını, Aziz'in başkan olmasını, bunların Avrupa maçlarına bakışlarını düşündüğümde bu şekilde yorumluyorum. Sizin anlatmak istediğinizi de anlıyorum ama ben sizin düşündüğünüz kadar lige doğrudan bir yansıması olacağını düşünmüyorum. Adamlar ekstra birkaç hakem hatası ile o kayıplarını törpüleyip yine liderliğe ortak son haftaya kadar gelecekler. Öyle ya da böyle 99 puan toplatılmış bir İsmail Kartal var ki şu an başkanı Aziz Yıldırım. İki resmi maçta sallantılı bir oyun oynadığı için daha şimdiden kellesini isteyen bir taraftar grubu var karşılarında.

Aziz var gözünüzü seveyim ya, adamın açık açık Avrupa falan hikaye bizim bir şekilde şampiyon olmamız gerekiyor dedi. Daha dün yine aynı şekilde bağıra bağıra tek hedefimiz şampiyonluk dedi. Şampiyonlar ligine gitmeleri bunlara motivasyondan başka bir şey vermez de almaz da. Bir şeyleri başarabildiklerine bir an olsun inanmasınlar. Orada işleri yok bunların. Üstüne bir de bunların oraya gidip de lig aşamasını senin üzerinde tamamladığı senaryoda bize mental olarak olumsuz yansır.

Bu tabii ki benim görüşüm, ben bunların CL'ye katılmalarını, Aziz'in başkan olmasını, bunların Avrupa maçlarına bakışlarını düşündüğümde bu şekilde yorumluyorum. Sizin anlatmak istediğinizi de anlıyorum ama ben sizin düşündüğünüz kadar lige doğrudan bir yansıması olacağını düşünmüyorum. Adamlar ekstra birkaç hakem hatası ile o kayıplarını törpüleyip yine liderliğe ortak son haftaya kadar gelecekler. Öyle ya da böyle 99 puan toplatılmış bir İsmail Kartal var ki şu an başkanı Aziz Yıldırım. İki resmi maçta sallantılı bir oyun oynadığı için daha şimdiden kellesini isteyen bir taraftar grubu var karşılarında.
Aziz de olsa kamuoyu baskısına dayanamaz. Biz Liverpool'u yenip sonra fener rotasyon mu yapacak? 1000 Aziz olsa da yapamaz.

Türkiye Spor Medyası kusturdu artık...
Alakasız bir adamı Acun alıyor... Bizim elimizden almış oluyor...
Biz hariç eski köyden kız kaçırılma mantığıyla transfer yapılan bir ülke varmı acaba daha?

Bakın bende galeyana geliyorum transfer ve dursun konusunda ama belk biz biraz daha a la franga ve doğru hareket ettiğimiz için belki bu çileleri çekiyoruz...

Şlyi bizim önümüzde tamamladıları senaryoda bir şeyleri hakediyorlar demektir yapacak bir şey yok spor bu her sene biz kazanamayız

Barış ayrılırsa, ki kalsın istiyorum

Bilinki sallai de gider ama son hafta,ama 1 hafta sonra direkt gider

22 mayıs sallai

23 mayıs baris

Kurtuluş yok 28 indeki tutulmadan malesef

Geri
Üst Alt