Aziz var gözünüzü seveyim ya, adamın açık açık Avrupa falan hikaye bizim bir şekilde şampiyon olmamız gerekiyor dedi. Daha dün yine aynı şekilde bağıra bağıra tek hedefimiz şampiyonluk dedi. Şampiyonlar ligine gitmeleri bunlara motivasyondan başka bir şey vermez de almaz da. Bir şeyleri başarabildiklerine bir an olsun inanmasınlar. Orada işleri yok bunların. Üstüne bir de bunların oraya gidip de lig aşamasını senin üzerinde tamamladığı senaryoda bize mental olarak olumsuz yansır.
Bu tabii ki benim görüşüm, ben bunların CL'ye katılmalarını, Aziz'in başkan olmasını, bunların Avrupa maçlarına bakışlarını düşündüğümde bu şekilde yorumluyorum. Sizin anlatmak istediğinizi de anlıyorum ama ben sizin düşündüğünüz kadar lige doğrudan bir yansıması olacağını düşünmüyorum. Adamlar ekstra birkaç hakem hatası ile o kayıplarını törpüleyip yine liderliğe ortak son haftaya kadar gelecekler. Öyle ya da böyle 99 puan toplatılmış bir İsmail Kartal var ki şu an başkanı Aziz Yıldırım. İki resmi maçta sallantılı bir oyun oynadığı için daha şimdiden kellesini isteyen bir taraftar grubu var karşılarında.