Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    155
  • Anket kapatılmış .
Leao masasında fener yoksa başkan acele etmez 2 Eylül gecesini bekler bu seferde Milan kadro dışı bırakır elimiz boş kalırız.

Sarr iyi transfer olurdu da herif daha çok sağ kanat

Aziz santrafor dedi direkt

Jackson iyidir fbahcem

Bari Sarayı satıp reijnders falan alsak. Geçen sene şampiyonluk maçında 4 yiyen takımın aynısıyla lige gireceğiz. İcardi hariç giden de olmadı adam akıllı

Olmamış
Adamlar her hafta kahroluyorlar biz sadece maç esnasında kanser oluyoruz ama bir şekilde maçlarımızı alıyoruz
Avrupa’da çeyrek finali kaçırdık
İyi bir planlamayla daha iyisini yapabilirdik
Bizde sorun yönetim
Ali koç , aziz vs gibi para akıtan adamlar bizde hiç olmadı

Bu takım ve hoca geçen sezon çok büyük SOS verdi bize kaç defa. Ağustos olmuş ve şimdiye kadar hiç bir aksiyon alınmadı bu SOS'leri gidermek için.

Son 4 sezonda hiç bu kadar umutsuz değildim sezon öncesinde. Bu sezondan cidden hiç bir beklentim yok.

Bile bile 5. şampiyonluğu elinin tersiyle itmek için her türlü hainliği yapan bir başkanımız var. Ciddi ciddi bile bile yaptıklarını düşünmeye başladım ben. Başka bir açıklaması olamaz bu rahatlığın bu lakaytlığın.

Düpedüz hainlik.

Bu romano hıyarı daha geçen zorunlu opsiyona açık demedi mi milan icin

Simdi de 50 istiyorlar diyo

Galatasaray anlaştı dememek için de 40 takla atıyor hıyar

En azından Galatasaraya sıcak bakıyor de lale

Kaç para aldıysa fbli muhabirden fbden yalaka
Ne yazmis? Kaçirdim

Bu takım ve hoca geçen sezon çok büyük SOS verdi bize kaç defa. Ağustos olmuş ve şimdiye kadar hiç bir aksiyon alınmadı bu SOS'leri gidermek için.

Son 4 sezonda hiç bu kadar umutsuz değildim sezon öncesinde. Bu sezondan cidden hiç bir beklentim yok.

Bile bile 5. şampiyonluğu elinin tersiyle itmek için her türlü hainliği yapan bir başkanımız var. Ciddi ciddi bile bile yaptıklarını düşünmeye başladım ben. Başka bir açıklaması olamaz bu rahatlığın bu lakaytlığın.

Düpedüz hainlik.
Bilerek yapıyor zaten büyük patron artık fener şampiyon olsun istiyor. Kendi muhalefetini dizayn etti. Geleceğin on sene futbol takvimi de belli olsun istiyorlar zaten muhalefette Fenerbahçe hegamonyasına tav olacak bir kesim var

Galatasaray Leão ile ilgilenmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin sözlü teklifi de satın alma opsiyonlu kiralama şeklindeydi ve üstelik önerilen rakam 40 milyon avroya bile ulaşmıyordu. (Matteo Moretto)
Burada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoya

Jackson haberi çıktığında hemen rt atmış fbli muhabirleri

Oh rahatladım

Sarr ne olursa olsun iyi transfer,sezonu sadece 8 golle de bitirse iyi herif

Bu zeze nasıl bir adamdır hiç bşlmşyom iyi mi fark yaratır mı

Burada fener keş veriyor basın parayı alın diyenlerde vardı söyledik onlarda opsiyonlu kiralamak istiyor şuanda bence Pl takımları barça real ve Arabistan harici kimse keş para dökmez leaoya
Onlar bile vermiyor yıllardır. Neredeyse her takım UEFA limitlerini dolaşmak için 40 takla atıyor. Büyük küçük kimse sıcak para sıkmıyor şu devirde

Geri
Üst Alt