Burkay Altındall
Aslan Üye
İbra etmeseler zaten daha kötü gelen gideni aratıyor bunlar Galatasaray Adasınin derdinde sadece ordan ne koparirsak diyolarİbra edilirler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İbra etmeseler zaten daha kötü gelen gideni aratıyor bunlar Galatasaray Adasınin derdinde sadece ordan ne koparirsak diyolarİbra edilirler

kiralandıgı belcika liginde 13 gol 10 asist yapmıs 2022de.senin dediğin formsuz sezon 2021 olsa gerekSergo sen sormamıs olsan hayatta oyuncuyu anlatmazdim inan Pedro olayından sonra hiç transfer falan konusasim yok oyuncu anlatasim yok ama senin hattına birkaç kelam edeyim.
Oyuncu 1.85 uzun sayılabilir bir forvet çok hareketli bir oyuncu gezgin forvet tarzı süratli bir oyuncu estetik goller atabiliyor ama bazen de absürt bir gol kaçırıyor bu adam bunu nasıl kaçırdı diyebilirsin oyun tarzı tip olarak da benzediği iki oyuncunun karması Batshuayi ve Duvan Zapatanin özelliklerini barındırıyor ikisininde iyi oldukları şeyleri belli oranda yapabiliyor hiçbir özelliği 10 üzerinden 9 değil teknik olarak ama 7 lik yapar birçok şeyi kapalı savunmalar konusunda sırtı dönük oyunu da fena değil atamadığı maçta da rakibi bozar kanat ve on numaraya alan açar bir senedir büyük bir düşüş yaşıyor bunu da belirtmeden gecmeyeyim ama genel olarak baktığımda faydalı olur alan takıma Türk Ligi'nde iş yapar
Hamzaya şans verilecekse gerçekten bir transfer eksige okeyim 2 orta saha daha kesin gelmeli ama 3. Yerine Hamza fırsat bulacaksa Hamza oynasınhamza akman u19 da 9 gol 12 asist yapmıs bu sezon.yenilen bi 10 asisti de var sanırım,sırf benim gördüğüm.vay anasını![]()
Belçika ligi benim için ölçü değil orda Micheal Frey bile bir dünya gol atıyor oraya gitmesi zaten düşüş göstergesikiralandıgı belcika liginde 13 gol 10 asist yapmıs 2022de.senin dediğin formsuz sezon 2021 olsa gerek
3.ortasaha her türlü gelsin ya.hamzayı forvet arkasına da sokabiliriz,skoru aldıgımız maçlarda,dert değilHamzaya şans verilecekse gerçekten bir transfer eksige okeyim 2 orta saha daha kesin gelmeli ama 3. Yerine Hamza fırsat bulacaksa Hamza oynasın
evet ama yine de formunu bulmus,ve westham ile atalanta ilgilenmiş bu sayede.rotasyona super olur sankiBelçika ligi benim için ölçü değil orda Micheal Frey bile bir dünya gol atıyor oraya gitmesi zaten düşüş göstergesi
Atalanta ilgileniyorsa oraya gider hiçbir yer almazsa biz teklif yaparsak fener alır zaten merak etmesinevet ama yine de formunu bulmus,ve westham ile atalanta ilgilenmiş bu sayede

ehehe : )fb ibretlik takım harbidenAtalanta ilgileniyorsa oraya gider hiçbir yer almazsa biz teklif yaparsak fener alır zaten merak etmesin
Biz 2 taneyi bulamayız bir dos belki gelir o da artık ayıp olmasın diye alınır 10 numarada emre akbaba oynar Hamza da kadroya zor girer3.ortasaha her türlü gelsin ya.hamzayı forvet arkasına da sokabiliriz,skoru aldıgımız maçlarda,dert değil
bakalım,okan umarım samimidir hamza,efe,baran ve emirhan konusunda...Biz 2 taneyi bulamayız bir dos belki gelir o da artık ayıp olmasın diye alınır 10 numarada emre akbaba oynar Hamza da kadroya zor girer
o 2000 jenerasyonundan forumun bile bihaber oldugu melih gökçimen vardı,benim favorim o cocuktu ilk zamanlar. 2015-2016 falandı herhalde onu sol acık izlediğim vakitler.sonra solbek oldu.ama sakatlık vs derken ara verdi futbola sanırım.muthiş yetenekti.Bizim 2000 jenerasyon bunlarda olsa en dandigi bile pr yaptirilip abi super yıldız diye ortalıkta dolanırlardı.
Biz yunus şımarık bundan bir bok olmaz anderlecht 3 veriyor sat sat diyorduk.
Ne reklam biliyor yöneticiler ne pazarlama.
Marcao'ya gelmezsen her gün 20 bin euro ceza yersin diyip kampa getirsek kampta boktan oynasa bilr en kötü yine aynı paraları alırdık.
Getirip sabah twitterdan marcao'lu günaydın Galatasaray ailesi.
Ögleden sonra uefanin paylaştığı sıralama listeleri.
Bir sonraki gün barcaya attıği gol sonrası sevinci.
Böyle böyle paylasım yapacaktın. Aptal bir firmaya yönetim vermişler zekasız zekasız paylaşımlar yapıyorlar.
Ulan bu işi para almadan yapacak binlercw profesyonel taraftar var. Öyle paylaşım döner etkileşim alırsın ki aklın şaşar.
Bu kulüp satılmadan bize huzur yok maalesef.
Herifler batuhanın röportaji diye paylasım yapmış. Sanarsın gazete
Kac milyon takipçili hesap paylaşım yapıyor 100 retweet 5 bin beğeni alıyor. Retweetlerin yarısı bizim sergenin çakma.hesabı kalanı da batuhanın akrabası falan.![]()
Olmaz kardeşim olmaz etkileşim alacaksın taraftarı canlı tutacaksın.
Adamlar muhteşem iş yapıp galatasaray app diye bir şey yaptılar. Onu geliştireceksin.
Oyun ekleteceksin oraya geçmiş yıldızlarını card olarak ekleyeceksin
Bak ne güzel zamanında nft bile sattın şahane işti kardeşim muhteşem etkileşim kanalıydı. Oyun geliştirtip nft kazandıracaktın. Şimdi para verip alanlar ee noldu şimdi modunda.
Galatasaray apl içine gizli mesajlarla bitmiş transferleri duyumcular bile duymadan oradan gizli bir şekilde paylaşacaksın.
Yine gizli işaretler bırakıp puan biriktirtecektin.
Yok kardeşim olmaz böyle olmaz
ben farkediyorum zaten.sürekli fatih terim güzelllemeleri falan görüyorum şimdiden.bu ortamda en iyi fatih hoca calısırmıs falanOkan Hocama yazık olacak zaten terimist tayfa hatasını kolluyor Fatih hocanın boşta olması bir yerli hoca için çok zor devamli onun gölgesi üzerinde devamlı birileri Fatih Hoca olsa şöyle olurdu böyle olurdu diyecek
Hoca kendisine yakışanı bilir elbet ama şahsi düşüncem çıkıp bir şekilde basın toplantısı yapıp son bölümüne de Okan hocaya olan inancını ve desteğini belirtmeli camianın en önde gelen ismi ve yaşayan en büyük efsanesi onun bir sözüyle kenetlenir herkesben farkediyorum zaten.sürekli fatih terim güzelllemeleri falan görüyorum şimdiden.bu ortamda en iyi fatih hoca calısırmıs falan
))))))))
o da gidiyorrrrrrr))))))))