Dursun Özbek in nasıl gittiğini unuttu taraftar otelini arıyorlardı istifa etmesi için bizim halkımız herseyi kısa zamanda unutuyor.
Ayni şeyi deneyip farklı sonuç bekliyor .
Bence cogumuz hem esrefin capsizligi, kuculecegiz tarzi aciklamalari/projesizligi yuzunden hemde erden timurdan dolayi uzbek baskani istedik. Yoksa burdan tek bir kisi bile uzbegi gunahi kadar sevdigini veya istedigini sanmiyorum sanmiyorumDursun Özbek in nasıl gittiğini unuttu taraftar otelini arıyorlardı istifa etmesi için bizim halkımız herseyi kısa zamanda unutuyor.
Hepimiz Erden timurdan dolayı istedik metin Öztürk de dersine calismistir diye düşündük ki ben ileride Erden timurun başkan olmasını isterim ancak burda agirligini koyduğu zaman.Bence cogumuz hem esrefin capsizligi, kuculecegiz tarzi aciklamalari/projesizligi yuzunden hemde erden timurdan dolayi uzbek baskani istedik. Yoksa burdan tek bir kisi bile uzbegi gunahi kadar sevdigini veya istedigini sanmiyorum sanmiyorum
Gitmiyor baska türlü bu adamYarisini vereceksek kalsin. Niye gönderelim? Onlar ya bize bonservis versin 2-3m yada satin alma opslu kiralayalim. Patlama yaparsa satariz
Adam parayi verdigi icin sozlesmelere de karisiyor haliyle ona 3 buna 5 verelim olmaz olmadi da transfer de yokErden Timur efsanesi de biter yakında böyle adamlar anca sponsor olarak faydalı olur futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli iş adamları yada müteahhitler değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlara göre carvalho+gueye birlikte gelecekti. Alayı yalan söylüyor dursun-ibrahimovic döneminin birebir aynısı yaşanıyor. Olan biz taraftara olacak yineHarit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmiyorum öyle birsey olacagini ama gercekten gelmis olsa büyük ihtimal Hariti kanat olarak kullanirlar.Harit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haziriz
Wijnaldum niye yazılmadı basında hayret kimse alınabileceğine inanmıyor demekki
Wijnaldum keske..