GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 371

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
371/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek in nasıl gittiğini unuttu taraftar otelini arıyorlardı istifa etmesi için bizim halkımız herseyi kısa zamanda unutuyor.
Ayni şeyi deneyip farklı sonuç bekliyor .
Bence cogumuz hem esrefin capsizligi, kuculecegiz tarzi aciklamalari/projesizligi yuzunden hemde erden timurdan dolayi uzbek baskani istedik. Yoksa burdan tek bir kisi bile uzbegi gunahi kadar sevdigini veya istedigini sanmiyorum sanmiyorum

Bence cogumuz hem esrefin capsizligi, kuculecegiz tarzi aciklamalari/projesizligi yuzunden hemde erden timurdan dolayi uzbek baskani istedik. Yoksa burdan tek bir kisi bile uzbegi gunahi kadar sevdigini veya istedigini sanmiyorum sanmiyorum
Hepimiz Erden timurdan dolayı istedik metin Öztürk de dersine calismistir diye düşündük ki ben ileride Erden timurun başkan olmasını isterim ancak burda agirligini koyduğu zaman.

GALATASARAY kadar büyük bir camia olup bu kadar içinde başa gelip elindeki güçü sadece kendi çıkarı için kullanan adam görmedim yaa günahım kadar sevmem fenevi ama ali koç çıkıyor para veriyor acun çıkıyor şike olduğu açık açık belli oyuncu alıyor saçma sapan bizdekiler anca birbirinin kuyusunu kazsın yok dursun yok eşref yok cenk hepsi pirim peşinde 15 gün kaldı sezon açılacak 1 transfer yaptık daha bir çok eksik var bu takım 6. 13. bitirmiş son iki sezonu gerçekten yazık üzülüyorum artık tek yıpranan tek üzüleninde taraftar olduğunu düşünüyorum ☹️

Aslında çok basit yapılıcak bir kadroydu bi çuval incir mundar oldu

Muslera
Kaan Nelsson Marcao Pwa
Fernando Oliveira
Yunus Harit Vargas
Bozok

Harit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.

Bunlara göre carvalho+gueye birlikte gelecekti. Alayı yalan söylüyor dursun-ibrahimovic döneminin birebir aynısı yaşanıyor. Olan biz taraftara olacak yine

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanmiyorum öyle birsey olacagini ama gercekten gelmis olsa büyük ihtimal Hariti kanat olarak kullanirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt