GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 370

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
370/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taam hatırladım. Şimdi bu arda veletinin bu kadar dillendirilip gelişim göstermesinin sebebi de mezud ve irfan gibi oyuncularla birebir temas edip çalışmış olması. Çocuk zaten olan özgüvenini bu oyuncuların skilleriyle donattı. Direkt olarak esinti görülüyor.
Eğer gelecek vaad eden bir oyuncuysa mezud bunu almanyada bir kulübe 3-30 para ve komisyona okutturur. Ha yok benzer işler yaratacağız göklerden gelen karara göre uygulama yapacağız derseler zaten gelecekte vasıfsiz velet olcağına emin olabilirsiniz, en baba geleceği seviye irfan seviyesi olur.

Şimdi buradan ders çıkarmak gerekir. Elimizde yetenek olarak kim var.
Yunuz-kerem-akman brothers-mm-ve alttan gelen bir sürü yetenekli genç.
Yunus ile keremi geçiyorum patlamayı yaptılar artık.
Genç çocukların beknaz hamza efe gibi büyük abilerinden öğrenebileceğı çok şey var.. Bu fırsatı tepmek akıl karı iş olmaz.
Tecrübeli, yetenek sahibi, bir stili olan oyuncuları transfer etmek gerekir. Her biri futbolculara katkida bulunsa 17 yaşina geldiğinde profesyonelleşmiş oyuncu topluluğu olur. Dsha önceki senelerde devrecilik gibi siz alt devresiniz kendi sahanıza kış dersen oyuncu kazanamazsın.

Bir seriden bir selçuk hatta arda gibi heriften ufak dokunuş bilr.olan veletler göremedikgrnc politikamız evet u19a kadar hep sampiyon hr iyi ama icrate geldi mi pandemi var 2 sene yassk antrenman denildi ülkede.

Oynunculari yetistirmek için as tskımla harmsnlamak, heyrcsnını diri tutmak gerrkir..

Gecenin köründe uyumayan benim gibi ruh hastaları onlayn mı?
giphy.gif
[spoiler/]

Bu Pedro olayında konusuna detaylı yazdım. Fenerin pedroyu alacağıni düşünmüyorum. Herzamanki gibi kirli bir oyun düzenlediler ve kendileride almayacak. Bütün maksat bizim yüksek ücret odememize sebep olmak. Yönetim yemedi ayrica böyle karakteri sıkıntılı adam istemiyorum. Bugün yarın gorcez bakalım ne olacağı. Bu transferin perde arkası cok kirli. Olaylar aşırı mantıksız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt