GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 400

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
400/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'den para kazanamamış olmamız tüm yönetimlerin ne kadar başarısız olduğunun bir ispatı. Ölüsü 2-3m Euro ederdi. İlk sezon fena değildi. Kiraya gittiğinde PL'de de gayet iyiydi. Her türlü satılırdı. Yazık oldu 10m Euro'ya.
PL'de 16 maçta 3 gol atmış forveti kim nasıl alsın? Ayrıca neresi gayet iyi bu istatistiğin.
Avrupa ve Avrupalı iş adamları ile yoğun bir şekilde ticari ya da başka bir iş ilişkiniz yoksa ne transfer edebiliyoruz adam gibi ne de oyuncularımız para ediyor. Ya menajerlere yetki verip gönderiyoruz ya da üç otuz paraya elden çıkarıyoruz.
Başkandan ziyade Galatasaray zihniyeti değişmezse de böyle gidecektir. Hep söyledim yine söylüyorum bize Muhtar Kent gibi bir başkan lazım en azından dünyaya hakim bir bakış açısı gelir kulübe. Dursunla Eşrefle ahmetle mehmetle aynı yolda ilerleriz.

Seferovic Yükleniyor Diye Anladım Ben :D
FXpeFqZUYAAxfri

FXo8oIgUsAIfPsT

En azından adı çıkan adamı kısa sürede alıyorduk Selçuk fbnin elinden alındı şimdi gazeteler dalga geçiyor araya başka takım girmezse Galatasaray'da diye rezillik

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aysak dönemi kapa bildirmemize rağmen alamadıklarımız :

Shaqiri
Podolski
Keita
Reyes
Forlan
Luiz Fabiano

Daha da vardır da neyse. Herhalde kapa bildirip alamamaktan beteri yoktur.

Aynen öyle valla. Ya salak gibi bu maaliyetle alacaklar. Yada dalavere ortaya çıkacak. Pedro da kimse kusura bakmasın ama sanki messi muamelesi görüyor. Gerçekten bu paraya değecek oyuncu değil. Biraz sert bir ofans oyuncusu. Teknik fena değil. Pasları orta. Çalımlar orta düzey. Yani ne tam bir 10 numara ne tam bir santrafor. Ve kart görmeye açık bir oyuncu. Öfke kontrolü yaşıyor. Burda Anadolu kulüpleri oyuncuları bunu sinir hastası eder. Yani Kötü oyuncu değil ama üst düzey değil kesinlike. 15-17m Euro arasına patlayacak bunlara alırlarsa. Cidden şapa oturmuşlar farkında değiller ki ben halen oyun yaptıklarını düşünüyorum ve pedroyu bu maaliyetle alsınlar istiyorum.

Bizim anlaştığımız miktarlar bile biraz fazlaydı ama hadi neyse denirdi.haa f5 e kazık girmiştir ama kesin bizim anlaştığımız fiyatları gösterip yalan dolan yapacaklardır.sorun değil ama giren kazığın gerçekliği önemli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna katılmam reis. Diagne, Pesic'i bile zor keser, düzenli oynar mı muamma

Aldığımız yazda ne veriyorlarsa satacaktık, kafadan kırık olmasa zaten her türlü satılırdı ama o günden sonra kendisinin kalmasını zerre istemiyorum.

Btw 2-3 yıllık sözleşme alırsa bonservise karşılık tüm maaşı bırakabilir.

Diagne'ye bir daha da kimse bonservis ödemez.
Tahminim bu olacak ayrıca % lik bi pay koydurursun. IQ su 2 haneli bi adam kalmasın bizde

En azından adı çıkan adamı kısa sürede alıyorduk Selçuk fbnin elinden alındı şimdi gazeteler dalga geçiyor araya başka takım girmezse Galatasaray'da diye rezillik

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dimi ya forlan reyes diye yola çıkıp urfaluiji ile dönen aysal degildi ya da podolski'yi kapa bildirip alamayan da aysal değildi. Ismi cikan her oyuncuyu alıyordu haklısınız!

Diagne neyse de morutan kullanılırdı arkadaş elimizde binlerce topçu var gibi. sivasta donarak ölmesini izleyecez artık 4 milyon euroluk yatırımın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt