GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 399

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
399/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhale fena kaldı onlara ,essek gibi alacaklar
7 m yakın bonservis,2.1 menajer ,2,5 mi 2,7 mi ne yıllık maaaş deniyor.hırsı için kim’i satmak zorunda kaldı eminim buna.neymiş efendim 12 m euro istenilen ve bi aydır peşinden koştukları sergioyu 3 e kaptık 2 günde ,yalvar yakar oldukları abdulkerimi 24 saatte kaptık onlardan ucuza.gs ye gelen oyuncular kulübümüze saygı duyarak geliyor ve daha ucuza alıyoruz ama elimizden kapılan nerdeyse her oyuncu çok yüksek fiyat karşılığında rakiplere gidiyor.işte gs ile diğerleri arasındaki büyüklük farkı bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Oliviera'yı 3m Euro'ya almak büyük başarı. Yönetimin mutlaka bildiği bir şeyler olmalı. İlgilendiğimiz oyuculara bizim verdiğimizden çok daha fazlasını veriyorlarsa alsınlar zaten. Dünya'da oyuncu tükenmedi ya. Mutlaka bulunur takımın ihtiyacını karşılayacak seviyede oyuncu. Mühim olan verim alınacak oyuncuların bulunup uygun maliyete transferin bitirilmesi.

Yav hadi orda patlama yapti. Gumruk gider 6-7 satar bizde burda söveriz. 2m euro fazla verdik diye batmayiz. Bizde de iyi kötu katki veriyordu yani. Onun yerine gomisi verelim madem hem daha az kazaniyor hem daha yasli
Buna katılmam reis. Diagne, Pesic'i bile zor keser, düzenli oynar mı muamma

Aldığımız yazda ne veriyorlarsa satacaktık, kafadan kırık olmasa zaten her türlü satılırdı ama o günden sonra kendisinin kalmasını zerre istemiyorum.

Btw 2-3 yıllık sözleşme alırsa bonservise karşılık tüm maaşı bırakabilir.

Diagne'ye bir daha da kimse bonservis ödemez.

Buna katılmam reis. Diagne, Pesic'i bile zor keser, düzenli oynar mı muamma

Aldığımız yazda ne veriyorlarsa satacaktık, kafadan kırık olmasa zaten her türlü satılırdı ama o günden sonra kendisinin kalmasını zerre istemiyorum.

Btw 2-3 yıllık sözleşme alırsa bonservise karşılık tüm maaşı bırakabilir.

Diagne'ye bir daha da kimse bonservis ödemez.
abi transferlerde çok geç kalınıyor lig başlayacak ne zaman gelecek transferler paramı yok klüpte

Karagümrük reabilitasyon merkezi gibi çalışıyor maşallah,emre mor tuttu bakalım diagne iş yapabilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt