Emrah Duvar
Taçsız Kral
Hemen gidip Evander için mitsadfafdsad takımı başkanı ile görüşüyorumFORUMDA HERKES MAKARA YAPIYOR BU SEZONDA ELDEN GİDİYOR TRANSFER YOK MİLLET MAKARA ESPRİ PEŞİNDE
Hemen gidip Evander için mitsadfafdsad takımı başkanı ile görüşüyorumFORUMDA HERKES MAKARA YAPIYOR BU SEZONDA ELDEN GİDİYOR TRANSFER YOK MİLLET MAKARA ESPRİ PEŞİNDE
Bu hafta 2 adam falan gelir reis, yoksa tepkilerin artacağının farkındalar. Lige de 10 gün kalacak.abi transferlerde çok geç kalınıyor lig başlayacak ne zaman gelecek transferler paramı yok klüpte
Hep o Diagne değil mi zaten 12 milyon euro verip orta saha almayarak 4 seneyi çöpe attık o beyinsiz yarma yüzünden.diagne>gomis,mostafa morutan>oğulcan,sekidika
Reyes ve Forlan niye olmamıştı yav. Önce üçünü de aldık demişti herkes. Sonra ne olduysa sadece Ujfalusi geldi. Hey gidi, NTVSpor'a kilitleyecektim kendimi nerdeyse. Gece 12 de filan 3'ü de GS'de haberini girmişlerdi.Aysak dönemi kapa bildirmemize rağmen alamadıklarımız :
Shaqiri
Podolski
Keita
Reyes
Forlan
Luiz Fabiano
Daha da vardır da neyse. Herhalde kapa bildirip alamamaktan beteri yoktur.

Asıl şenlik bu koç gittiğinde olacak. Bak batislari çok tatlı olacak bunların. Böyle devam etsinler adam en son fener uğruna kendini batircak hırstan gözü dönmüş. Bunu çok güzel lehimize kullanabilirdik te yönetimin akıllı olması gerekirBizim anlaştığımız miktarlar bile biraz fazlaydı ama hadi neyse denirdi.haa f5 e kazık girmiştir ama kesin bizim anlaştığımız fiyatları gösterip yalan dolan yapacaklardır.sorun değil ama giren kazığın gerçekliği önemli
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oynayacağı bi takıma gitsin yahusivasa günahımı vermem
Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Oliviera'yı 3m Euro'ya almak büyük başarı. Yönetimin mutlaka bildiği bir şeyler olmalı. İlgilendiğimiz oyuculara bizim verdiğimizden çok daha fazlasını veriyorlarsa alsınlar zaten. Dünya'da oyuncu tükenmedi ya. Mutlaka bulunur takımın ihtiyacını karşılayacak seviyede oyuncu. Mühim olan verim alınacak oyuncuların bulunup uygun maliyete transferin bitirilmesi.
Yarı yarıya