GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 401

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550K
Sayfa
401/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diawara hem bayadir iyi top oynamiyor hem muzmin sakat hem hayvan gibi pahali hem burayi kucumseyecegi icin performansi sikinti olacaktir hem de magara olma riski yuksek asla istemiyorum

Aysak dönemi kapa bildirmemize rağmen alamadıklarımız :

Shaqiri
Podolski
Keita
Reyes
Forlan
Luiz Fabiano

Daha da vardır da neyse. Herhalde kapa bildirip alamamaktan beteri yoktur.
Reyes ve Forlan niye olmamıştı yav. Önce üçünü de aldık demişti herkes. Sonra ne olduysa sadece Ujfalusi geldi. Hey gidi, NTVSpor'a kilitleyecektim kendimi nerdeyse. Gece 12 de filan 3'ü de GS'de haberini girmişlerdi. :)

Bizim anlaştığımız miktarlar bile biraz fazlaydı ama hadi neyse denirdi.haa f5 e kazık girmiştir ama kesin bizim anlaştığımız fiyatları gösterip yalan dolan yapacaklardır.sorun değil ama giren kazığın gerçekliği önemli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asıl şenlik bu koç gittiğinde olacak. Bak batislari çok tatlı olacak bunların. Böyle devam etsinler adam en son fener uğruna kendini batircak hırstan gözü dönmüş. Bunu çok güzel lehimize kullanabilirdik te yönetimin akıllı olması gerekir :)

Diagne İngiltere Premier Lig'de 16 Maç Oynamış 14'ü İlk 11 3 Gol 2 Asistle Oynamış Weghorst İse İngiltere Premier Lig'de 20 Maç Oynamış 17'si İlk 11 2 Gol 3 Asistle Oynamış.Diagne'yi en az 5-6 milyon euroya satabilirdik..

Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Oliviera'yı 3m Euro'ya almak büyük başarı. Yönetimin mutlaka bildiği bir şeyler olmalı. İlgilendiğimiz oyuculara bizim verdiğimizden çok daha fazlasını veriyorlarsa alsınlar zaten. Dünya'da oyuncu tükenmedi ya. Mutlaka bulunur takımın ihtiyacını karşılayacak seviyede oyuncu. Mühim olan verim alınacak oyuncuların bulunup uygun maliyete transferin bitirilmesi.

Yönetim menajer fiyat yükseltmesi durumunda geri adım atması doğru olandır,f5 araya girip kazığa oturuyorsa buyursun otursun.yönetimin o hareketi net dorğu olandır.yanlışı ki sadece bu yönetim yapmıyor ,arkadaş bilgi vermek nedir gazeteciye felan.yaw git işini yap gizlice görüş madde koyduruyorlar gizlilik üzerine .şov yapacaksan kap açıklamalarıyla yap şovunu .nedir arkadaş bu saçmalık yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt