Iyi sayilir mangal yapacagiz onun heyecanini yasiyorumiyiyim dostum yemek yiyecegim griezman haberini yalanlamaya geldim sen nasılsın
Iyi sayilir mangal yapacagiz onun heyecanini yasiyorumiyiyim dostum yemek yiyecegim griezman haberini yalanlamaya geldim sen nasılsın
Ben de benzer şekilde düşünüyorum. Oliviera'yı 3m Euro'ya almak büyük başarı. Yönetimin mutlaka bildiği bir şeyler olmalı. İlgilendiğimiz oyuculara bizim verdiğimizden çok daha fazlasını veriyorlarsa alsınlar zaten. Dünya'da oyuncu tükenmedi ya. Mutlaka bulunur takımın ihtiyacını karşılayacak seviyede oyuncu. Mühim olan verim alınacak oyuncuların bulunup uygun maliyete transferin bitirilmesi.İhale fena kaldı onlara ,essek gibi alacaklar
7 m yakın bonservis,2.1 menajer ,2,5 mi 2,7 mi ne yıllık maaaş deniyor.hırsı için kim’i satmak zorunda kaldı eminim buna.neymiş efendim 12 m euro istenilen ve bi aydır peşinden koştukları sergioyu 3 e kaptık 2 günde ,yalvar yakar oldukları abdulkerimi 24 saatte kaptık onlardan ucuza.gs ye gelen oyuncular kulübümüze saygı duyarak geliyor ve daha ucuza alıyoruz ama elimizden kapılan nerdeyse her oyuncu çok yüksek fiyat karşılığında rakiplere gidiyor.işte gs ile diğerleri arasındaki büyüklük farkı bu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya tam bu iste. Transferlerin gelmesini gectim, gitmesi gerekenler daha coook...oh bari gidenler gitsin
En azından adı çıkan adamı kısa sürede alıyorduk Selçuk fbnin elinden alındı şimdi gazeteler dalga geçiyor araya başka takım girmezse Galatasaray'da diye rezillikAysal en baba dönemimizde Alper Potuk'u dahi alamadı.
Haldun Üstünel en gözde dönemimizde Stoch'u gitti fenerin eline verdi.
Sanki biz yaşamamışız o dönemleri gibi anlatmayın.

morutan özel bi yetenek,onun üzerinde duran bi hocaya ihtiyacı varMorutan Sivas'ta iyice gelişir bence doğru hamle, Rıza Çalımbay bu tarz oyunculardan iyi verim alıyor belki bir Yunus-Adana efekti olabilir. Barış Alper de kiralanmalı bir Süper Lig takımına.
Buna katılmam reis. Diagne, Pesic'i bile zor keser, düzenli oynar mı muammaYav hadi orda patlama yapti. Gumruk gider 6-7 satar bizde burda söveriz. 2m euro fazla verdik diye batmayiz. Bizde de iyi kötu katki veriyordu yani. Onun yerine gomisi verelim madem hem daha az kazaniyor hem daha yasli
maasının yarısı 1.2 mio euro amaMaaşın yarısı bizde deniyor şaka mı bari kalsaydı
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kiralıkMorutan'ı sivas'a mı vermişler?
Renktas bizim hepsini bir arada yapmamız lazım. Çok geç kaldılar.bunları göndermek dert başka birini almak başka dert... varsa bütçe yenilesinler ama orta saha dönüşmeden buralara girmek hiç mantıklı değil. orta saha ve açık oyuncu işini halletsinler de bir.. ölüsü atar bunların yine..
Son senesi pleanin@Can BÜYÜK abi plea için 5 milyona olmaz dedi.
abi transferlerde çok geç kalınıyor lig başlayacak ne zaman gelecek transferler paramı yok klüpteBuna katılmam reis. Diagne, Pesic'i bile zor keser, düzenli oynar mı muamma
Aldığımız yazda ne veriyorlarsa satacaktık, kafadan kırık olmasa zaten her türlü satılırdı ama o günden sonra kendisinin kalmasını zerre istemiyorum.
Btw 2-3 yıllık sözleşme alırsa bonservise karşılık tüm maaşı bırakabilir.
Diagne'ye bir daha da kimse bonservis ödemez.