Midtsjo gelsin önüne de gene o civarlardan bir 10 gelsin 

dogum gunun kutlu olsun
Öyle düşünürsek belki olabilir ama yine de eğer çift 8 arkalarında 6 ile oynayacaksak çok yaratıcı ve hücum aksiyonları yüksek birisi olması gerekiyor bence o ismin. Ya da arkada kalan 6 numaranın Melo vari ceza sahası dalışları olan, hücum katkısının yüksek olması gerekiyor. Eğer öyle oynayacaksak ben Gueye - Sergio'nun arkasına birisini düşünürdüm. Hem Gueye'nin oyunun iki yönüne katkısı artardı hem de arka tarafı garanti altına almış birisiyle hücum konforumuz artardı. Sergio'yu da tamamen ön alanda kullanır, ön alan presinde de tam verim alırdıkgueye ve 1 ortasaha daha gelecek ya.pedroyu koymak yerine öne sorloth gibi net bi forvet ve baklava ortasaha ve kanatlar daha güzel duruyor
İlk haftalar da mı ? Adayken bile sınıfta kalmıştı. Eşref antipatisi ile seçim kazandı. Dursun pişmanlıktır ve bizim kongre 2. kez seçti.Dursun Özbek yönetimi ilk haftalarda net olarak sınıfta kalmıştır.
onana olabilir o isim.Öyle düşünürsek belki olabilir ama yine de eğer çift 8 arkalarında 6 ile oynayacaksak çok yaratıcı ve hücum aksiyonları yüksek birisi olması gerekiyor bence o ismin. Ya da arkada kalan 6 numaranın Melo vari ceza sahası dalışları olan, hücum katkısının yüksek olması gerekiyor. Eğer öyle oynayacaksak ben Gueye - Sergio'nun arkasına birisini düşünürdüm. Hem Gueye'nin oyunun iki yönüne katkısı artardı hem de arka tarafı garanti altına almış birisiyle hücum konforumuz artardı. Sergio'yu da tamamen ön alanda kullanır, ön alan presinde de tam verim alırdık
Doğum günün kutlu olsun renktaş.Midtsjo gelsin önüne de gene o civarlardan bir 10 gelsin![]()
Vargas ile güzel oldu bu. Vargas yerine Kerem olursa üretkenlikte sıkıntı yaşayabiliriz. Ama Okan hoca çift forvet oynamak istiyor anladığım kadarıyla. Bakalım 2. kamp dönemine kadar her şey netleşironana olabilir o isim.
-----onana
gueye---oliveira
yunus----vargas
---sorloth-------
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
muslera prensimiz para saymaktan o işlere vakit bulamıyorPedro'nun da Penarol geçmişi var.
Bu Penarol neymiş yav. Ulan Muslera 10 senedir burdasın Penarol'den bir adam bile çözemedin.