GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 52

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
52/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vin-vinnn.gif

gueye ve 1 ortasaha daha gelecek ya.pedroyu koymak yerine öne sorloth gibi net bi forvet ve baklava ortasaha ve kanatlar daha güzel duruyor
Öyle düşünürsek belki olabilir ama yine de eğer çift 8 arkalarında 6 ile oynayacaksak çok yaratıcı ve hücum aksiyonları yüksek birisi olması gerekiyor bence o ismin. Ya da arkada kalan 6 numaranın Melo vari ceza sahası dalışları olan, hücum katkısının yüksek olması gerekiyor. Eğer öyle oynayacaksak ben Gueye - Sergio'nun arkasına birisini düşünürdüm. Hem Gueye'nin oyunun iki yönüne katkısı artardı hem de arka tarafı garanti altına almış birisiyle hücum konforumuz artardı. Sergio'yu da tamamen ön alanda kullanır, ön alan presinde de tam verim alırdık

Öyle düşünürsek belki olabilir ama yine de eğer çift 8 arkalarında 6 ile oynayacaksak çok yaratıcı ve hücum aksiyonları yüksek birisi olması gerekiyor bence o ismin. Ya da arkada kalan 6 numaranın Melo vari ceza sahası dalışları olan, hücum katkısının yüksek olması gerekiyor. Eğer öyle oynayacaksak ben Gueye - Sergio'nun arkasına birisini düşünürdüm. Hem Gueye'nin oyunun iki yönüne katkısı artardı hem de arka tarafı garanti altına almış birisiyle hücum konforumuz artardı. Sergio'yu da tamamen ön alanda kullanır, ön alan presinde de tam verim alırdık
onana olabilir o isim.

-----onana

gueye---oliveira

yunus----vargas

---sorloth-------

adam getirmeyi beceremedikleri gibi takımdan giden de yok 12-13 adam var gidecek ama ses seda yok,D.Ö. iş yapan Erden Timur gelecekteki olası Galatasaray başkanı olma ihtimalini baltalamıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt