Joseph Minala - Player profile 25/26
Joseph Minala, 29, from Cameroon ➤ Marsaxlokk FC, since 2025 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €350k ➤ * 24/08/1996 in Yaoundé, Cameroon
serbes kalmış
Yanlışın var lincoln ile elano kısa sürede olsa bizde beraber oynadıLincoln ile keita hiç yan yana oynamadı elano Lincoln gidince alındı bu arkadaş başka maç izlemiş herhalde
Evet. Mesut Ol kampanyası başlatacaklarmış.Mezudu mu almışlar.
Yanlışın var lincoln ile elano kısa sürede olsa bizde beraber oynadı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanladığı takımda san marinoKimdir Joao Pedro? Oynadığı en büyük kulüp Cagliari olan Brezilya Milli Takımı'nda şans bulamayınca İtalya'ya yanlamış çakma Mehmet Aurelio.
50 lik amca bu![]()
Joseph Minala - Player profile 25/26
Joseph Minala, 29, from Cameroon ➤ Marsaxlokk FC, since 2025 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €350k ➤ * 24/08/1996 in Yaoundé, Cameroonwww.transfermarkt.com
serbes kalmış
Yönetim ztn rahat tatilde hepsiPedro'yu bu forumda ben de dahil olmak üzere 5 kişi alıcı gözle izlememiştir. Forumca gelmesini istememizin sebebi skora katkısı, Arif Erdem, Necati Ateş familyasından olması. Yoksa 30 yaşına gelmiş oyuncuya o paraları vermek hele hele menejerine bi o kadar daha vermek hiç mantıklı değil zaten.
Fener alıyorsa alsın hayrını görsün (gerçi daha dün ingiltereden yardımcı forvet aldılar zaten pedro ne işlerine yarayacak anlamadım). O mevkide oynayacak ikinci forvet tipinde adam her türlü bulunur. Taraftarlar olarak da bu tip menejer oyunlarına gelmemeliyiz artık. Yönetimi rahat bırakalım görelim bir transferleri neler yapıyorlar bi bakalım sonrasında yangın çıkarırız.
dursun beye güvenin
Ortami germedursun beye güvenin
Oynamadı.Yanlışın var lincoln ile elano kısa sürede olsa bizde beraber oynadı
Beraber oynadı çok zorlama. Elano'nun gelişi ile Lincoln'ün gidişi arasında 10 gün var yok. Hatta o yaz Lincoln kampa da katılmamıştı transfer görüşmeleri için diye biliyorum.Yanlışın var lincoln ile elano kısa sürede olsa bizde beraber oynadı