GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 53

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,4K
Sayfa
53/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro'yu bu forumda ben de dahil olmak üzere 5 kişi alıcı gözle izlememiştir. Forumca gelmesini istememizin sebebi skora katkısı, Arif Erdem, Necati Ateş familyasından olması. Yoksa 30 yaşına gelmiş oyuncuya o paraları vermek hele hele menejerine bi o kadar daha vermek hiç mantıklı değil zaten.

Fener alıyorsa alsın hayrını görsün (gerçi daha dün ingiltereden yardımcı forvet aldılar zaten pedro ne işlerine yarayacak anlamadım). O mevkide oynayacak ikinci forvet tipinde adam her türlü bulunur. Taraftarlar olarak da bu tip menejer oyunlarına gelmemeliyiz artık. Yönetimi rahat bırakalım görelim bir transferleri neler yapıyorlar bi bakalım sonrasında yangın çıkarırız.

Pedro'yu bu forumda ben de dahil olmak üzere 5 kişi alıcı gözle izlememiştir. Forumca gelmesini istememizin sebebi skora katkısı, Arif Erdem, Necati Ateş familyasından olması. Yoksa 30 yaşına gelmiş oyuncuya o paraları vermek hele hele menejerine bi o kadar daha vermek hiç mantıklı değil zaten.

Fener alıyorsa alsın hayrını görsün (gerçi daha dün ingiltereden yardımcı forvet aldılar zaten pedro ne işlerine yarayacak anlamadım). O mevkide oynayacak ikinci forvet tipinde adam her türlü bulunur. Taraftarlar olarak da bu tip menejer oyunlarına gelmemeliyiz artık. Yönetimi rahat bırakalım görelim bir transferleri neler yapıyorlar bi bakalım sonrasında yangın çıkarırız.
Yönetim ztn rahat tatilde hepsi

Twitterda Luca diye bir hesap var, futbolun teknik yönünü çok güzel ele alıyor. Luca'ya göre Mitsjö çok iyi bir oyuncu ve Olivierira ile çok iyi uyum yakalayabileceğini düşünüyor. Oyuncuyu izlemedim ama Luca'yı oyun /oyuncu değerlendirme anlamında çok beğenirim. Söylendiği gibiyse gelebilir, en verimli çağında, yıllık ücret de fazla olmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt