GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 26

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
548,9K
Sayfa
26/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle şeyler sezonu başlamadan bitiriyor maalesef, tatsız evet fazla para vermeye gerek yok ama o zaman 3 verdiğin adam 5 istiyorsa masadan kalkıp 3'e ok olan adamı getireceksin bu kadar basit neyi konuşuyorsunuz bir aydır

Alimayacaksiniz madem neden dillendireyorsunuz adamı baskalarina transfer de yol gostericilik yapıyorsunuz transfer bitecekse bitsin artık lig başlıyacak 10 numara 6 numara şart oğlu şart halen bekliyorsunuz.

Bizim temel sorunumuz hangi yönetim olursa olsun alacağımız oyuncugu herkese duyuruyoruz. Sessiz kalmasını önleyemiyoruz. Pedro'yu böyle sakız edersen tabi alırlar. Adamların stratejisi yok ki.

Eger Galatasaray alıyorsa bir bildikleri var ki hemen ellerinden alalım mantığı ile çalışıyorlar. Gerçekten yazık bize vallahi. Herkes takımını guclendirmeye devam ediyor bizde hâlâ birşey yok.

2.ihtimal nerelerine sokacak diyoruz ya:acaba yabancı kuralı kalkacak mı diye düşünmüyor değilim..

euro düşene kadar transfer yapmamayı öneriyorum. bu ortamda atılacak her adım risk ve zarar yazar
Açıkça bunu söylesinler alt yapıya - tesislere yatırım yapacağız ve bu sürede alt yapıdan oyuncularımızı öne çıkaracağız 1-2 transfer dışında transfer yapmayacağız desinler. Bana uyar severek desteklemeye devam ederim.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ancak şunu söyleyeyim GS ile fb arasındaki bu transfer politikalarındaki bel altı projeleri ALİ koç başlattı. Biz bir transfer olayına giriyorsak bunu bitirmemiz lazım. Yoksa bu adam parasını kullanarak bir şekilde hem transferi bitiriyor hem de medyaya manipülatif haberler yaptırıyor.Yani atari salonundaki veletler gibi tüm tuşlara basmaya çalışıyor. Lütfen bir transferin pazarlığını yaparken zaman kaybetmeyin kardeşim ya hemen bitir ya da alternatifleri bitir ve elin rahatlasın . Ve bizi bu tür manipülatif haberlere ve fbli veletlere rezil etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt